keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Luna 16kk ja treenit

Luna, oma sininen enkelini täytti tänään 16 kuukautta. Se kunniaksi oltiin illalla agitreeneissä. Rata näytti tältä:

keskiviikko 6.2
Alkuun mietin pitkään, että mitä tehdään keppien ja keinun kanssa, kun ollaan tahkottu niitä nyt yksittäin ja ajattelin, että meneekö homma ihan plörinäksi, jos nyt ne radalla tehdään. Päätin kuitenkin koittaa. Kepeille laitettiin alkuun ja loppuun kaksi ohjuria, kun niillä on nyt tehty. Keinun kanssa päätin, että jos yhtään epäröi, niin sitten ei mennä ollenkaan. Mutta ei epäröinyt! Yhtään! Tuli jopa etutassut kontaktille asti mitä ei ole hetkeen tehnyt. Ja silmät loistivat innosta! <3 Ja kepit. Voi vitsi miten hienot! En rupea analysoimaan sen enempää, kun videolta näkyy koko rata, mikä siis nollana mentiin. Ja vielä kahteen kertaa! Lunan vauhti oli parempaa kuin kompassissa ehkä ikinä. Ja kaikki vaan siitä kiinni, että liikun itse, niin koira on innoissaan. Tässä video:


Jä täytyy vielä sanoa, että kyllä tuo vinkupallo kädessä aikaansai myös sitä vauhtia. :)

Muuten meillä on totuteltu uuteen perheenjäseneen. Muut koirat ovat olleet hieman sitä mieltä, että pentu on vähän ällö ;) Viva onneksi antaa muiden olla aika rauhassa ja touhuaa omiaan, eikä tunnu olevan moksiskaan toisten nihkeydestä. Luna osoitti tänään kyllä jo pientä kiinnostusta leikkiä pikkuneidin kanssa, joten eiköhän sekin päivä vielä koita!

Lenkeillekin Viva on päässyt mukaan. Osan matkasta saa viipottaa muiden perässä ja välillä sitten sylikyydissä. Viva itse on sitä mieltä, että minä osaan kyllä kävellä, joten minua ei tarvitse kantaa ;)

Tässä vielä muutamia ulkoilukuvia:

Banzai!!!
Viva 7,5vko
Rossi painaa menemään :)
Mitäs tuolla?
Onnellinen Naanu <3
Napotti <3
<3
Luna 16kk <3

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Ja Viva on iiiihana...

  VastaaPoista
 2. Tosi hienosti meette Lunan kanssa :) Hienoa ettei keinukaan enää tuota päänvaivaa! Ja olit kyllä oikeassa, tää tais oikeesti olla Lunan parhainta menoa tähän mennessä, ainakin videolta katsottuna :) Tuosta on hyvä jatkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo oli kyllä ehdottomasti! Ja keinu oli tosiaan jo varsin hyvä, vaikka vielä on parannettavaa siinäkin. Pääasia kuitenkin, että ei hidastanut sille yhtään ja sama into oli sitäkin suorittaa :) Tänään käytiin Maiju Korhosen tunnilla ja saatiin kovasti kehuja noista meidän kontakteista. Oon ajatellu, että onko ollu hyvä päätös opettaa noi juoksukontaktit ja tän päivän perusteella sanoisin, että on ollut. Kun vielä jatketaan niitten vahvistamista, niin hyvä tulee! :) Maijukin sanoi, että hän kyllä jatkaisi juoksuilla, kun ne on jo tosi hyvät! :) Keinunkin teki uudessa paikassa yhtä hyvin ja siihen Maiju sanoi, ettei se ole meillä ollenkaan huono, eikä ole kun parista kymmenestä sentistä kiinni, että on täysin priima. Kepit mentiin myös tosi lujaa, kunhan sain Lunan sopivaan raivoon! ;) Kiva tulla sinne Turkuun kun on jo tuttu valmentaja ja me kyllä tykättiin ja meinataan käydä Maijun ohjattavana jatkossa säännöllisesti. Kiva päästä myös näkemään teidän menoa ihan livenä! :D

   PS. Osasinko ottaa ne varmennukset pois? :)

   Poista
  2. Juu osasit ottaa ne varmennukset pois :) Nyt on kivempi kommentoida ;D Mä odotan myös Maijun koulutusta. Me ollaan taas taukoiltu tämä viikko fyssarikäynnin takia, mutta ens viikolla olis sitten taas treeneja, kivaa :) No meidän meno on sitä että kontaktit on kesken koska en ole vain ehtinyt saamaan niitä valmiiksi, mutta kontaktit on nyt tämä meidän helmi-maaliskuun projekti :) Mut eipä tässä olekaan ollut vielä kiire niiden kanssa. Pysäytyskontakteilla menee vaan paljon pidemmän aikaakin opettelussa, että saa nyt nähdä montako kuukautta menee että saan ne opetettua kunnolla... Eli sen puoleen on meidän meno kyllä ihan erilaista kun ei noita kontakteja olla menty radalla.

   Poista