sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kolmikko onkin Nelikko!

Eli nyt viimein paljastan tännekin, että meidän koiralauma on tänään kasvanut yhdellä. Tällainen kaunotar haettiin tänään kotiin:


Eli neiti on nimeltään Tricky Blue´s First Miss Tress, tutummin Viva. Eilen tuli mittariin ikää huimat 7vko ja kriittiset mitat ovat 2,3kg ja 21cm.

Neiti on kotimatkan ja tämän illan aikana vaikuttanut oikein ihanalta ja meidän perheeseen sopivalta pallerolta. Automatka meni Lunan ja Rossin välissä tyytyväisenä nukkuessa. Pahoinvoinnista ei tietoakaan :) Matkalla pysähdyttiin kerran ja neiti oli hetken hihnassa ihan ensimmäistä kertaa ja teputti reippaasti menemään niinkuin olisi aina kävellyt hihnassa! Vähän taisi kuitenkin olla jännä päivä, koska tälle pentueen ahneimmalle ei juuri ruoka kotona maistunut. Se tuskin lienee pysyvä olotila! ;)

Vivan tulevaisuuteen kuuluu toivottavasti ainakin agility. Näyttelyissä olisi tarkoitus käydä myös, mikäli neiti kasvaa sheltin näköiseksi ;) Alkuun kuitenkin nautimme vauva-arjesta ja pennun tuoksusta <3

Kiitos Akille tästä ihanasta neidistä! <3

Laitan tähän loppuun vielä pari ulkoilukuvaa jotka on otettu Vivan kasvatuskodissa.

(c) Aki Korhonen

(c) Aki Korhonen

(c) Aki Korhonen

5 kommenttia:

 1. Suloinen kaveri <3 Teillä on nyt melkoinen valjakko siellä kotona ;) Itsekkin haluaisin kovasti uuden pikkusheltin, mutta katsotaan sitten jos joskus olisi vielä sen aika :)

  VastaaPoista
 2. Viva on niiiiiiiin nätti ja suloinen, että saatan ehkä varastaa sen seuraavalla vierailullani :D

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta perheenjäsenestä :) On kyllä todella suloinen! Hyvä että asutte sen verran kaukana ettei tuo pentukuume tartu tänne ;)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uudesta suloisesta perheenjäsenestä :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut pennusta :) Mukava seurata näin blogin kautta toisen suurinpiirtein samanikäisen trikkipennun kasvua.

  VastaaPoista