keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Unelmista totta - Narva, vol. 2

Viime viikonloppuna suunnattiin taas Viron puolelle, missä ohjelmassa oli lauantain yksipäiväinen Narvan KR näyttely. Mukana matkassa olivat Luna Rossi ja Kiara, sekä lainavahvistus Lucky. Kiaralle matka oli ensimmäinen laatuaan ja oli hauska katsoa kuinka sen silmät loistivat laivassa kun se ei voinut käsittää sitä ihmispaljoutta, eikä päättää ketä tervehtisi ensimmäisenä :D Luna ja Rossi sen sijaan eivät turhia hötkyilleet ;) Lucky matkusti autossa.

Perillä käväistiin ensimmäisenä hakemassa matolääkeleimat passiin. Sielläkin helpoin tapaus oli Kiara, joka tyytyväisenä nautikellen rouskutti matolääkkeen omin avuin poskeensa :D Muiden kohdalla piti hieman avittaa ;) Tämän jälkeen käytiin hieman ostoksilla ja sitten suunnattiin matkalle kohti hotellia, joka sijaitsi 50km Narvasta Tallinnaan päin.

Hotelli oli melkoisen eksoottinen, mutta täytti tehtävänsä hyvin, sillä sänky ja lämmitys löytyi ja hintaa oli huimat 40e kolmelta ihmiseltä ja neljältä koiralta. Toki meitä siis oli vain kaksi ihmistä, mutta pienimmät huoneet olivat kolmen hengen huoneita, joten tuohon hintaa olisi vielä kolmaskin ihminen mennyt :)

Huonosti nukutun yön jälkeen suunnattiin kohti itse Narvaa ja näyttelypaikkaa. Perillä oltiin hyvissä ajoin ja saatiin häkit mukavasti aivan kehän reunalle. Shelttejä ennen arvosteltiin muutamia muita rotuja ja shelttin alkamisaika oli n. 10.50. Tuomarina kehässä oli meille Ruotsin visiitiltä tuttu Luis Pinto Teixeira Portugalista. Linja vaikutti todella tiukalta, sillä montaa ERIä ei jakanut edeltäville roduille, joten jänntys vain kohosi. Etenkin siitä syystä, että reissun tarkoitushan oli vain ja ainoastaan metsästää Rossille se viimeinen puuttuva serti ja sen saatua EHn kyseiseltä tuomarilta Ruotsista, aloin menettää täysin toivoni sen saamisen suhteen linjan nähtyäni.

Lucky oli kehässä junnu-uroksena ensin ja se olikin melkoinen show, kun nuoriherra pisti pöydällä aivan ranttaliksi ja lopulta killui hihnan varassa kun yritti niin pontevasti pakoon. Lisäksi hammaspuutokset olivat nounou tälle tuomarille, joten Luckyn menestys kaatui näihin seikkoihin. Kovasti tuomari kehui sen kokoa, jote siltä löytyy ihanteellisest 37cm ja on siis selvästi Rossia pienempi, joten ajattelin viimeistään siinä vaiheessa, että toiveet sertistä kannattanee haudata lopullisesti.

Rossi oli kehässä sitten heti Luckyn jälkeen ja tuttuun tapaan ei hötkyillyt lainkaan. Tuomaria huvitti kun tutki sen suuta ja yhteen ääneen totesimme, että kyllä, tällä on kaikki hampaat eikä tämä ole sitten yhtään hermostunut :D Ja vitsit miten ylpeä olin siitä miten Rossi esiintyi! Sitähän tuo touhu ei voisi vähempää kiinnostaa ja näyttää korvansa tosi huonosti. Ja ne kun ovat valmiiksi leveäasentoiset, niin jos se ei niitä näytä yhtään, niin silloin ne vasta korostuvatkin, mutta nyt se nosti ne niin ylös kuin vain ikinä saa ja poseerasi tomerasti häntä heiluen! <3 Ja sitten se toivottu, mutta jo toivosta luovuttu asia tapahtui. Kehäsihteeri tuli ja kysyi saako se vastaanottaa sertin! Saahan se ja kysyttyäni tuomarilta että oikeastiko ja tämän nyökättyä, totesin että tästä herrasta tuli sitten tämän myötä valio. Tähän tuomari sitten totesikin, että verrattuna tuohon toiseen urokseen, niin tämä on aivan tähti! Näin ollen voidaan Rossin nimen eteen kirjailla titteli EE MVA <3

Sitten olikin tyttöjen vuoro. Kiara kävi loikkimassa ensin ja sille tuomari jaksoi vain huomauttaa kun on aivan liian iso nartuksi. Kiara oli oma iloinen itsensä ja joka kolmas askel kehässä oli loikka :D Iloinen yllätys todella oli, että Kiara sai lopulta EHn johtuen vain ja ainoastaa koosta! :)

Luna sitten hoiti homman kuten normaalistikin, vaikkain oli tavallista innokkaampi liikkeissä ja vähän yritti purra nilkkaan ;) Luna kohdalla moite tuli pyöreästä kallosta. ERI ja SA kuitenkin saatiin. PN-kehässä oli junnunarttu, avonarttu ja Luna ja näistä lopulta junnunarttu vei pisimmän korren kallonmuodon mitalla ;) Luna jäi siis kakkoseksi siitä johtuen :D Sertiä taas tarjottiin ja tuomaria nauratti kun ei sitä tietenkään vastaanotettu, että jaa, ette tarvitsekaan :D

Sitten vielä Rossin kanssa pyörähdys ROP-kehään, jossa herra oli lopulta VSP.

EE MVA Kamajakin Raisu Mies
Sitten suunnattiin kotimatkalle, joka sujui puuduttavasti :D Matka täytti tavoitteet ja seuraavia sertejä metsästetään sitten Viron puolelta Rudille ja aikanaan Vivalle. Viva pihtaa juoksujaan edelleen. Saapa nähdä koska se suvaitsee ne aloittaa ;)

Kotona haettiin loppukööri hoidosta ja suunnattiin väsyneenä mutta onnellisena kotiin. :) Kiitos Narva, jälleen kerran! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti