tiistai 9. joulukuuta 2014

Kisat ja pentukehien päätös

Viikonloppuna kisattiin lauantaina Ojangossa Lunan kanssa kolme rataa. Tuomarina ehdoton lempparini, eli Anne Savioja. Lämmin sänky olisi kyllä aamulla houkuttanut selvästi kisaamista enemmän ja heräsinkin kunnolla vasta kameratolpan välähdykseen kehällä. Ja siis välähti edellä ajavalle ;)

Ensimmäinen rata oli agirata ja eipä päästy testaamaan puomin suoritusta tällä radalla, sillä sitä ei radalla ollut ollenkaan. Ainostaan keinu ja A, joka mentiin kahteen kertaan. Luna kävi jo yllättävän isoilla kierroksilla siihn nähden millainen yleensä ekalla radalla on ja lisänä startattiin numerolla 4, joten siihenkin nähden intoa löytyi yllättävän paljon. Rata oli kokonaisuutena ihan mukiinmenevä. Vähän laiskaa tekemistä ja yhteen kohtaan vaihtui ohjauskin lennosta kun jäin kökkimään A:n jälkeiseen takaakiertoon, eikä kunnon asennetta ihan tälle radalle löytynyt. Mutta keinu oli UPEA!!! Nollana laiteltiin sitten koko rata ja ihan mukavalla 4,22m/s etenemällä :)Toinenkin rata oli agirata, eikä tällekään radalle tullut puomia. Ihan hyvä näin, kun ei se ihan kisakuntoinen oikeasti vielä ole :) Tämän radan ryssin sitten heti kakkoshypyllä, kun en ottanut vastaan pakkovalssilla, vaan kuten treeneissä vastakädellä ja jalat menosuuntaan, ja Lunahan sitten ei tosiaankaan siihen tullut vaan hyppäsi hypyn takaakiertona. Myös A:lta tuli yllättäen ruma loikka ja sen perään sitten kielto hypyltä. Siitä loppuun sujuikin kohtuullisesti. Mitä nyt kaarratti älyttömästi :D Keinu oli edelleen tosi hieno!! :)

Viimeinen rata oli sitten hyppäri, jolle sain parhaan asenteen mukaan, vaikkakaan jostain syystä ihan parastani en saanut irti. Kovaa kuitenkin Luna pinkoi ja nollaa tehtiin aina radan lopulla olleille kepeille asti, joille oli hieman kinkkinen meno ja mitä tekee Luna? No minun epätoivoisesti piipittäessäni sille että kepit, niin neiti painelee housukarvat liehuen kymmenen metrin päässä olleeseen putkeen! :D Hieman tuli epätodellinen olo :D Ei Luna tee tuollaista, koska Luna on niin kiltti, että se ei voi :D No eipä ole enää ja hyvä niin! Videon äänitehosteista päätellen minun lisäkseni myös tuomarilla ja varsinkin yleisöllä oli hauskaa ja niin oli ilmeestä päätellen Lunallakin kun se silmät innosta loistaen juoksi haukkuen luo asenteella että näitkö Äiti kun mä vähän irtosin! :D Voi Luna! <3Ratojen jälkeen käytiin vielä juoksemassa puomia verkkaesteillä ja vitsi miten hienoja suorituksia saatiinkaan aikaan! Sittä tulee niin hyvä! :) Jennan kanssa juteltiin myös kevään treenisuunnitelmat selviksi jäähkälenkillä ja sovittiin, että huhtikuuhun asti annetaan puomille aikaa vakiintua varmaksi. Mikäli se ei silloin sitä ole, niin arvokisojen ajaksi palataan pysäytykseen ja jatketaan niiden jälkeen juoksaritreenejä. Optimistinen kuitenkin olen, että pysäytykseen ei tarvitse palata :) Muutenkin treenikuviot ovat nyt pääpainotusten osalta selvillä, joten levollinen mieli on sen suhteen :)

Sunnuntaina oli sitten vuorossa Messari ja Rudin viimeinen pentukehä Suomessa. Sheltit tuomaroi Suomalainen Rune Fagerström. Rudin tulos oli lopulta PEK2 ja KP. Hieman turhan valmis oli Rudi ilmeisesti tämän tuomarin makuun ja kävi sitten päivän kuluessa ilmi, että ehkä kuitenkin vaan vääränvärinen ;) Hyvä tulos tuo kuitenkin on :)Päivän päätteeksi shoppailtin vielä parit snake-ketjut ja Virosta ostamaamme kärryhäkkiin alusta ja juomakuppi :) Nyt kelpaa näyttelyitä kierrellä :) Vielä pitäisi kehittää häkin päälle kunnollinen suojakangas, niin tuo vekotus olisi täydellinen :)

Nyt onkin sitten kuukausi taukoa näyttelyistä, kunnes tammikuussa taas suunnataan Viron puolelle näytelmiin ja suunnitelmissa on myöskin pari reissu Latvian puolelle ;)

Maanantaina sainkin sitten tarjouksen, josta en voinut kieltäytyä. Nimittäin FitDog - Agilitytiimin tulevan viikonlopun leirille oli vapautunut paikka ja hetken mietinnän ja kyselyn jälkeen päätin sen meille Lunan kanssa ottaa! Viikonloppuna siis luvassa psyykkisen valmentautumisen luento, neljät lajitreenit ja kahdet fysiikkatreenit. Tuskin maltan odottaa! :) Janakkalan kisat jäävät nyt sitten väliin, mutta eipä sillä ole väliä kun ei tulostarpeita ole :)

Huomenna ohjelmassa on vielä Jennan treenit, joissa Luna saa vielä vähän tehdä, mutta torstain Lohjan treeneissä pääsee Kiara sitten tekemään hommia ihan kunnolla, sillä olen ostanut sinne paikan kahdelle koiralle, joten aikaa on neidille runsaasti. Kiaran kanssa ei kuitenkaan liikaa, koska sillä kestää aina vartin verran ennenkuin malttaa keskittyä tekemiseen ;) Kovin agilitypainotteinen loppuviikko on siis luvassa, mutta enpä keksi parempaa tapaa aikaani viettää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti