maanantai 7. huhtikuuta 2014

Laiska kirjoittaja

Hupsis kun taas on aikaa vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. 29.3 oli siis kasvattipäivä Heidin luona. Pääasiassa aika kului pentuja pallutellessa, mutta tuli vähän myös doboiltua ja sen seurauksena ostin dobo-pallon myös kotiin :) Kaikki tuntuvat kovasti tykkäävän pallon päällä temppuilusta :) Muutaman kuvan napsin pennuista sentään, vaikka enimmäkseen kamera repussa pysyikin ;)30.3 Viva korkkasi myös epikset. Kovasti neitiä jännitti, eikä meno ollut yhtään normaalia Vivaa. Ensimmäisellä radalla selvitiin kuitenkin virheittä maaliin, vaikkakin varsin hitaasti.


Viva on nyt muutenkin ollut treeneissä häiriöherkempi kuin yleensä, joten Jennan kanssa yhteistuumin päätettiin jättää se tauolle treenaamisesta vähäksi aikaa. Katsotaan toukokuussa uudelleen miltä meno sitten näyttää :)

Viime maanantaina suuntasin sitten Lietoon Lunan kanssa, jossa treffattiin Sonia yhteistreenien merkeissä. Kivaa oli ja Luna oli taitava :)


Treenien jälkeen napsin myös muutaman kuvan ulkona Lunasta, Stellasta ja Sulosta.

"Siskokset" Stella ja Luna <3

Sulo söpistelee :)5.4 Käväistiin sitten Lunan kanssa Lappeenrannassa kisaamassa kolmen radan verran. Lunan meno oli suorastaan järjettömän upeaa ja mulla ei hirveästi ollut aseita pysyä sen perässä :D Tulosrivi hyl, 5 ja hyl. Radoilla oli enemmän hyvää kuin huonoa ja kaikki virheet menee tasan omaan piikkiin.

Ensimmäisellä radalla en ehtinytkään suunnittelemaani persjättöön putkien väliin. En myöskään tajunnut himmata ja pelastaa tilannetta takaaleikkaamalla, vaan rynnin holtittomasti Lunan eteen ja se sitten hakee putken väärin päin :D Yhden hypyn ohi tulee myös kun en taas yhtää ohjannut sille :D Etenemä oli hurja, sillä se oli tuon ylimääräisen putkisekoilunkin kanssa reilusti yli 4m/s!


Toisella radalla ainostaan tuo 5 tuonut loikka puomilta oli miinusta. Sekin tuli vain, koska Luna ei tuollaista edes osaa, ja säätäminen tuon kontaktin suoritustavan kanssa ei myöskään auta asiaa ;) Mutta tuo heitto kepeiltä putkeen oli kyllä melko hieno :)


Vikalla radalla ei sitten ollutkaan muuta vikaa, kuin tuo Lunan hakema ylimääräinen hyppy. Sen siitä saa, kun tekee persjätön noin järjettömään kohtaan ja vielä valovuoden myöhässä :D


Parasta kuitenkin oli tuo Lunan vauhti ja asenne. Se ratkaisee itse, jos ei saa ohjeita ja niin sen pitääkin. Aiemminhan se ei ole tuota uskaltanut tehdä. Keskiviikkona kisataan Kotkassa ja pyritään säilyttämään sama hieno draivi sielläkin, tuloksista viis. Aksaaminen tällaisen Lunan kanssa vaan on parasta maailmassa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti