perjantai 28. maaliskuuta 2014

Mitäpä muutakaan kuin aksaa ;)

Viime viikonloppuna kisattiin Jyväskylässä neljä rataa. Tulosrivi 5, hyl, 0 ja hyl.

Kahdella ensimmäisellä radalla tuomarina oli Esa Muotka. Eka rata oli hyppäri ja meinasin myöhästyä lähdöstäkin, joten valmistautuminen jäi puutteellisesksi, eikä Luna ollut terävimmillään. Vitonen kiellosta kun hosuin tuttuun tyyliin niistosokkarissa, mutta suurena plussana hienosti kestetty päällejuoksu kepeillä ja irtoaminen niiden jälkeen eteen-käskystä :)


Toinen rata oli päivän ainoa agirata, joka hyllytettiin A:n jälkeisellä hypyllä. A:n rytmitys epäonnistui Lunalta johtuen hankalasta menokulmasta, joten tulee normaalia enemmän liikkeen perässä tukea hakien ja koska oli edennyt jo pitkälle, niin hyppää hypyn väärin päin. Kepeille meno epäonnistuu, koska hieman rynnin koiran päälle ja se väistää. Ja vielä putken jälkeen tulee hypystä ohi, koska en ohjaa sitten yhtään :D Mutta suurin plussa tällä radalla upea juoksupuomi! :)


Kahdelle viimeiselle radalle vaihtui tuomariksi Salme Mujunen. Molemmat radat siis olivat hyppäreitä. Ensimmäinen näistä hyvin suoraviivainen vauhtiluukutus. Tässä Luna kesti hienosti päällejuoksu-persjätön kepeillä. Viimeisen putken jälkeen joutuu hieman kyselemään, kun olen myöhässä, mutta hienosti hakee hypyn :) Nollana maaliin ja huimalla etenemällä 4,44m/s! Ensimmäistä kertaa tuntui nyt kisaradalla sama raivo kuin treeneissä. Aika riitti sijaan neljä :)


Vika rata myös hyvin suoraviivainen. Tämän hyllytin itse hosumalla kepeillä ja Luna jättää viimeisen välin pujottelematta. Tätä en jäänyt korjaamaan, vaan jatkettiin rataa. Tällä radalla fiilis oli aivan huima, sillä Luna meni vielä edellistäkin kovempaa. Etenemä oli n. 4,7m/s!Rankka reissu oli, sillä kotona oltiin vasta puolenyön jälkeen. Kannatti kuitenkin käydä, sillä kivaa oli :)

Viikolla sitten päästiin viimein kantamaan myös omat esteet pihalle ja on päästy parit pienet omatoimitreenitkin tekemään :) Vivan kepit varmistuvat koko ajan ja kestää jo melkoista häiriötä niillä :) Lunan puomi on järkyttävän hieno edelleen. Saapa nähdä koska tulee takapakkia ;)

Tänään suunnattiin Tyttöjen kanssa Jenna treeneihin. Teemana putkijarrut. Eipä tarvinnut paljoa tehdä, kun Luna toimi kuin unelma! Viva sen sijaan oli hieman laiska ja otti tavallista enemmän häiriötä Lunasta ja kaikesta muustakin mistä vain keksi.. Katsotaan miten menee sunnuntaina epiksissä. Jos sama meno jatkuu, niin saa pikkumusta jäädä vähän tauolle. Liekö olisi myös viimein tekemässä sitä toista juoksua. Sen verran outoa tuo käytös oli. Onneksi neiti Sininen Salama pelasti päivän <3 Pieni pätkä saatiin videollekin Lunan menoa :)
Huomenna suunnataa sitten kuokkimaan Cardiwe´s kasvattipäivään, jossa ohjelmassa on ainakin doboa ja tietysti pentujen palluttelua :) Jospa sitä viitsisi käyttää kameraakin muuhunkin kuin videoimiseen! :D


1 kommentti:

  1. Oii, olipa hauskaa löytää teidän blogi. Hienon näköistä menoa, onnea nollasta! Ja pakko vielä sanoa, että aivan ihana otsikkokuva. Kaunis lauma sulla. :)

    VastaaPoista