perjantai 18. huhtikuuta 2014

Voiko olla mitään parempaa?

Kuin koira, joka hullunkiilto silmissä ja räkä poskella huutaa agilitykentän laidalla, että MÄ TAHDON TONNE! :D

Tänään siis kisattiin Purinalla, josta meillä ei erityisen hyviä muistoja aiemmilta kerroilta ole. En pidä sen pohjasta ollenkaan ja mietin aluksi myös kisojen peruuttamista. Onneksi olen helppo ylipuhuttava ja lähdimme kuitenkin, kun porkkanana oli lisäksi vielä pentutreffit kisojen lomassa :)

Pohja ei ollut ainakaan parempaan suuntaan mielestäni muuttunut, mutta ei se Lunalle tuntunut olevan huono ollenkaan. Ennen ensimmäistä rataa koko koira oli ihan toisella planeetalla. Huusi ja räyhäsi ja lämppäesteilläkin meni tasan sinne minne itse halusi :D Esimerkiksi kepeillehän voi hakea sisään vasta neljänteen väliin ja ampua sieltä A:lle, kun se nyt vaan näytti niin houkuttelevalta ;)

Tästä saattoi jo arvata, että eihän se rata ihan nappiin mennyt ;) Hyllytettiin heti kolmosella, kun Luna ei mennyt putkeen, vaan A:lle ;) Kepit taisi olla este numero 7 ja niitä pidemmälle ei päästy. Luna jätti kahteen kertaan vikan välin pujottelematta, kun ei vaan maltti riittänyt. Nappasin sitten kainaloon ja poistuttiin paikalta.


Ennen toista rataa päästiin sitten Lunan kanssa jo enemmän samalle aaltopituudelle, vaikka ihan raivona neiti edelleen oli. Kiskoi hihnassa radalle ja jestas mikä vauhti! Radalla olin muutamassa kohdassa myöhässä, mutta meno kaikkiaan oli älyttömän hyvää. Kontakteista puomi ja A olivat aivan upeat, keinu huono, mutta sääntöjen mukainen. Toisiksi viimeisellä hypyllä meinasi käydä hassusti, kun taas oli jalkaterät väärin twistissä ja Luna ihan oikein luki ohjauksen saksalaisena, mutta sain pelastettua kalastelemalla sen vikalle esteelle. Nolla siis tehtiin ja aika riitti sijaan 2./38! Palkinnotkin oli tosi hyvät, sillä saatiin kotiinviemisiksi pullo Nutrolin Sporttiöljyä, koska voittaja valitsi mielummin muumimukin kuin sen! :D


Vikalle radalle Lunan raivo vain kasvoi :D Se ei ole koskaan kiskonut hihnassa radalle tuolla tavoin kuin tänään teki :D Vauhti oli tälläkin radalla aivan huima ja meno kaikkineen oikein hyvää. Jopa keinu oikein kohtuullinen Lunalle :) Ainostaan keppilähetyksessä jäin liikaa jälkeen ja Luna hakee väärältä puolelta sisään, kun niin nyt vaan pääsi nopeammin :DKisoista jäi kyllä aivan huippufiilis! Tuollaista raivoa Lunassa ei ole koskaan aiemmin ollut. Nyt yritetään vaan saada se säilymään :) Eikä tuo Purina taida meille sittenkään huono paikka olla :) Koira ainakin vaikutti enemmän kuin tyytyväiseltä.

Kiara oli myös kisoissa tietysti mukana ja pääsi tapaamaan lukuisia pentukavereita. Neiti on niin reipas ja sosiaalinen, ettei mitään rajaa. Ei ole moksiskaan isommistakaan koirista ja tämän päivän yksi lempparikavereistakin oli aussinpentu, jonka kanssa oli oikein kiva painia :) Ja kun väsy yllättää, niin voi mainiosti ottaa nokoset joko sylissä tai häkissä. Hyvin myös leikki sukalla aivan vieraassa ympäristössä ja hirveässä häiriössä. Siis aivan ihana pentu! Huomenna suunnataan sitten Lietoon juoksemaan neljä rataa. Myös sinne Kiara pääsee mukaan. Kisojen jälkeen kun on suunnitteilla suunnata Sonian luo syömään, juoruamaan ja lenkkeilemään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti