lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

Paljon on taas ehditty touhuta viimeisen päivityksen jälkeen. TSAUlla kisattiin siis pääsiäislauantaina ja tulosrivi oli hyl, hyl, 0 ja hyl. Viimeisellä radalla kävi ikävä haaveri, kun Luna kompastui puomin ylösmenolla ja kynsi kuonolla puomia ja lopulta tipahti kokonaan. Onneksi tuli jaloilleen, eikä juurikaan tuntunut satuttaneen. Kiara oli myös reissussa mukana ja pääsi painimaan ikätoverinsa Witzin kanssa.

© Sirpa Saari
Pääsiäissunnuntai kuluikin sitten Imatralla näyttelyssä. Olin ilmoittanut kehään vain Lunan, sillä tiesin tuomarin olevan tarkka koosta ja hänästä. Luna esiintyi hienosti ja tuloksena ensimmäisestä Suomen valiokehästä ERI3 SA :)

Keskiviikkona oli sitten Lunalle varattu fyssari/hieronta-aika Remediumiin Hyytiäisen Marille. Ja nyt ensimmäistä kertaa löytyi hoidettavaa ihan kunnolla. Mari totesi Lunan liikkuvan vinossa ja hetken sitä kopeloituaan, totesi sen olevan oikeasta takajalasta niin jumissa, että takaosan käyttökapasiteetista on puuttunut ainakin 30%. Lisäksi myös rintaranka oli kiertynyt vinoon. Myös lannerangasta löytyi pientä jäykkyyttä, mikä taas johtui kaikista muista jumeista. Vaikka jumeja varsin paljon löytyikin, niin kaikki saatiin varsin helposti auki ja Lunasta näki kuinka hoito tuntui hyvältä. Mari varoitteli käsittelyn jälkeen, että Luna saattaa olla pari päivää tosi väsynyt ja johtuen takajalan jumin avauksesta, ei se välttämättä muutamaan päivään oikein hahmota missä ne jalat oikein tulevat. Uskoi sen myös saattavan tiputella rimoja viikonlopun kisoissa. Uusi aika sovittiin neljän viikon päähän ja jatkossa tullaan käymään kerran kuussa Marilla, niin pysyvät paikat varmasti kunnossa.

Eilen suunnattiin Lunan, Rossin ja Kiaran kanssa viettämään rentouttavaa päivää Sonian lauman kanssa. Päivän ohjelmaan kuului pentutreffit Fannyn ja Batmanin kanssa, Subia, kasvissoseen keittelyä Stellalle ja vielä iltalenkki ihanissa maastoissa. Aika kului taas turhan nopeasti, vaikka kerrankin ajattelin sitä olevan reilusti :D Sonia napsi koirista myös vähän kuvia. Kaikki alla olevat on siis ottanut Sonia Delatte :)


Ja tänään kisoissa Luna sitten toteutti Marin ennustuksen, sillä toisella radalla tippui se rima! En ollut edes pettynyt, vaan lähinnä tyytyväinen, koska tämä vain todisti hoidon tehonneen! :) Meno kaikkinensa oli oikein hyvää, vaikka kaikkea raivoa en Lunasta ulos yrittänytkään saada, vaan hieman säästeltiin ja tunnusteltiin liikkumista. Tulosrivi oli hyl, 5, hyl ja 0. Nollaradalla aika riitti neljänteen sijaan. Jälleen kerran serti oli tosi lähellä :) Kaikki radat olivat oikein hyviä ja hyllytykset tuli pienistä ohjausvirheistä. Luna kun lukitsee esteet aiempaa nopeammin nykyään, eikä sitä enää saa kiljuttua pois väärältä esteeltä jos se on sen lukinnut ;) Nollaradalla annan pisteet itselleni siitä että uskalsin tehdä tuon kepeille lähetyksen, enkä jäänyt pelastelemaan kun oli nolla alla :) Alla linkki videoon radasta :)

https://www.youtube.com/watch?v=qQN0ZJ0WAIk

Kisojen jälkeen sitten otettiin Lunan kanssa päikkärit yhdessä <3


Vihdoin saatiin myös tähän talouteen oikea järkkäri ja pitihän sitä heti tänään testailla. Aika kohtuullisia kuvia tuli ihan automaattiasetuksilla ja mun kuvaustaidoilla :)
Jos ihmetyttää miksi Rossia ei näy kuvissa, johtuu se siitä, että Vivan juoksu on nyt siinä vaiheessa, että niitä ei voi Rossin kanssa hetkeäkään pitää samassa tilassa, sillä Rossi astuu samantien jos pääsevät riittävän lähelle toisiaan. Nyt sitten ensimmäistä kertaa ratkaistiin asia niin, että Rossi pääsi hoitoon vanhempieni luokse muutamaksi päiväksi, niin ei tarvitse sen täällä uikuttaa ja stressata :)

Huomenna suuntaamme sitten Lahteen näyttelyyn Lunan kanssa. Kiva päivä siis luvassa! :)

1 kommentti:

  1. Hei! Todella ihania kuvia kauniista ystavistasi! Olin aikanaan ottamassa Shelttia mutta paadyin Collieen (kahteen). Nyt vuosien kuluttua tieni on kulkenut Kreikkaan ja talla hetkella perheeseen kuuluu 2 ihanaa koiraa ja 1 kissa. Jos viela joskus voin valita puhdasrotuisen koiran, se olisi varmaan blue merle sheltti. Aurinkoiset terveiset Kreetalta! Teje

    VastaaPoista