maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lunan tauko ohi!

Viime torstaina päättyi Lunan agitauko kun päästiin Jenna treeneihin. Teemana Lunan kanssa niistosokkarit ja Vivan kanssa persjätöt.

Viva aloitti ja jessus miten siihen on taas tullut lisää vauhtia! Lisäksi se myös lukitsee esteet aika huolella, joten jos olen myöhässä, niin turha huudella perään kun se meni jo! :D Persjätöt sujuivat yllättävän hyvin. Ainoastaan silloin tuli virheitä kun en ohjannut liian terävästi. Vivalle ei myöskään videolla näkyvä puomin leijeröinti tuottanut mitään ongelmia :)


Sitten Luna. Eipä niissä niistosokkareissa ollut mitään ongelmia. Lunalla oli myös hirveä vauhti päällä koko treenien ajan. Myöskään sillä ei ollut leijeröinnin kanssa mitään ongelmaa :) Puomilla sen sijaan ei olisi pysähtynyt.. Juoksi aivan mielettömiä juoksareita :D Tultiinkin siihen tulokseen, että saa juosta jos jatkaa näin :) Tehtiin myös keinua ja ne olivat ihan mielettömiä! Ne eivät valitettavasti tulleet videolle.


Kaikkiaan treenit sujuivat todella hyvin ja fiilis oli katossa. Ihanat tytöt! <3

Kännyräpsy jäähkälenkiltä :) Tuntui aivan keväältä! :)
Eilen päätettiin sitten myös kisatauko kun suunnattiin Lunan kanssa Lappeenrantaan asti juoksemaan kolme rataa. Kahdella ensimmäisellä radalla tuomarina oli Anders Virtanen. Ensimmäinen rata oli agirata ja varsin kivanoloinen sellainen. Ainoastaan loppu pussin jälkeen tuotti pienoista pohdintaa. Luna teki hienon radan, jossa kontaktit olivat aivan järjettömän hienot! Upea juoksupuomi ja tietysti A ja myös keinu hieno, vaikkakin oikeasti olisi ollut vitosen arvoinen, kun Luna hyppäsi turhan ajoissa pois, mutta vitsit miten rohkeasti tuli päähän asti! Loppu sitten menikin pieneksi pelasteluksi ja siihen tuhlattiin kyllä ylimääräistä aikaa. Sijoitus kuitenkin 4. reilun 40 minin joukossa!


Toinen rata oli sitten hyppäri ja aika kinkkinen sellainen. Heti alussa päätin etten valssaa muurin jälkeen, koska olisin taatusti ollut koiran tiellä ja sen takia leikkasin sitten putkeen. Tällä radalla päästiin sitten testaamaan niitä noostoja kisoissa ja nehän onnistui! Selvästi Luna vielä hidasti niillä enemmän kuin treeneissä, mutta epäröintiä ei enää ollut :) Hyvin pätkiä kaikkiaan oli, mutta muutamassa kohdassa tulee hillittömiä kaarroksia, kuten poispäinkäännöksessä kepeille ja ei onnistuneen putkijarrun jälkeen. Nämä ehdottomasti treenilistalle! Nolla kuitenkin tehtiin ja sijoitus 8.


Viimeiselle radalle vaihtui tuomariksi Sami Topra. Tämä rata oli alusta loppuun asti säätöä. Ensin Luna loikkasi A:lta kontaktivirheen ja sitten se ei löytänyt keppejä :O Sitten tuli vielä ohi takaakiertopersjätöstäkin. Loppusuoralla kääntyi taas räkyttämään mulle. Ei siis kehuttavaa tällä radalla ja sattuneesta syystä myös video jää arkistoihin ;)

Kiva oli kisata ja nyt pitääkin vaan saada kisoja alle, että saataisiin treenivauhti siirrettyä myös kisaradoille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti