lauantai 8. helmikuuta 2014

Jennan treenit 7.2.2014

Eilen suunnattiin tyttöjen kanssa Jennan yksärille. Jenna oli väsännyt seuraavanaisen radan.Lunan kanssa aloitettiin ja pätkissä tehtiin aluksi. Ensin 1-5. Etukäteen sanoin, ettei kepeiltä vippaaminen putkeen tuottaisi mitään ongelmia, eikä tuottanutkaan. Paitsi jos tein sen liian aikaisin niin Luna lopetti kepit siihen paikkaan ;) Kakkosen jälkeen siis persjättö ja kolmoselle niisto. Niisto parani koko ajan kun tein sen rohkeammin ja luottaen.

Sitten 4-12. Kutoselle tuli aika hoppu, mutta ehdin aika hyvin ja kun luotin siihen, että voin keilata Lunan takaakiertoon varsin kaukaa. Muurille irtosi tosi hyvin. A oli joka kerta täydellinen, vaikka käännyttiinkin todella tiukasti. 10 mentiin alkuun niin, että tein valssin 9 jälkeen, lähetys kympille ja persjättö 11 jälkeen. Lopuksi tehtiin myös niin, että vaan törkkäsin ysin takaakiertoon ja valssi kympille. Siinä jos en tehnyt sitä hyvin, niin Luna ampui putkeen :D

12-21. Keinu oli treenien ajan melko hyvä. Muutama oikein tosi hyvä toisto ja sitten vähän huonompia. Paranee kuitenkin koko ajan. 16 takaakierto-päällejuoksu ja 17:sta saksalainen. Sitten olikin kiire, sillä 19 jälkeen piti tehdä persjättö. Muutaman kerran onnistui kun kaikki loksahti kohdilleen. Kertaalleen Luna haki saksalaisesta kepit, kun en katsonut koiraa vaan yritin vaan ehtiä persjättöön :D Liian monta liikkuvaa osaa ;) Pari kertaa tein myös viskileikkauksen 20:lle kun en vaan ehtinyt. Hyvin Luna senkin teki :)

Lopuksi tehtiin koko rata ja nollana päästiin läpi :) Luna jaksoi koko treenin hyvin ja kesti toistoja hienosti. Vauhtia oli myös oikein hyvin. Välissä vahvistettiin myös käteen tuloa niin, että olin vastaanottamassa pakkovalssiin kutosen takana. Sama kuvio kuin viime sunnuntaina siis. Lunahan hidastaa voimakkaasti heti, jos olen paikoillani ja kumartuneena sitä kohti. Hetsaamalla saatiin tässä myös aivan huippu toistoja :) Tätä siis vahvistetaan paljon jatkossa.

Viva pääsi myös hommiin ja sen kanssa tehtiin lähinnä keppejä. Parin toiston jälkeen etupalkka kehiin ja ohjureita poistamaan. Lopulta päästiin tilanteeseen, että vain lopussa oli kaksi ohjuria! Vau! Aika pätevää ettenkö sanoisi :) Välissä luukutettiin vähän hyppyjä ja sitten tehtiin myös A:ta. Kuten aina uudella A-esteellä, tuli Viva ensin ohi, mutta seuraavalla yrityksellä onnistui. Myös Vivan A oli oikein hyvä. Hieno pikkumusta! Ensi viikolla on seuraava Jennan yksäri. Tuskin maltan taas odottaa! Sitä ennen kisataan Lunan kanssa huomenna kolme starttia Ojangossa. Ja tänään ohjelmassa onkin Valiokakkua ja -skumppaa hyvässä seurassa :)

2 kommenttia:

  1. Hei minne teidän pentusivu on hävinnyt? Eikä mistään kyllä löydy yhteystietojakaan mikäli haluaisi ottaa niistä yhteyttä. Onko niitä edes tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pentusuunnitelmat on toistaiseksi erinäisten ikävien tapahtumien vuoksi haudattu. Tulevaisuus näyttää tuleeko asiaan muutosta.

      Poista