keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Maijun treenit 18.10

Viime perjantaina ennen reissuun lähtöä poikettiin siis Ojangossa treenaamassa Maijun silmien alla. Odotin treenejä todella innolla ja se näkyikin hyvänä tekemisenä.

Viva pääsi ensin tekemään ja kyllä tuo pikkuneitikin alkaa osata jo melko paljon juttuja :) Alkuun tehtiin puomia. Ja hyvinhän se sujui. Kerran juoksi läpi ja videolla vapauttaa itse itsensä, mutta ei haittaa :) Sitten tehtiin samaa radan alkua kuin Lunan kanssa. Hienosti ei tuplasylkkäri tuottanut Vivalle mitään ongelmia. Sen sijaan takaaleikkausta putkeen piti vahvistaa muutaman kerran, kun ensin kääntyi ympäri putkessa. Parin toiston jälkeen sujui hienosti. Tässä videot menosta :)
Sitten Lunan vuoro. Heti ekalla yrityksellä laiteltiin rata mukavasti lähes nollana läpi ja sitten keskityttiin hiomaan kohtia. Kepeille pitää ruvet nyt tuomaan omaa liiketta lisää mukaan, niin saadaan lisää vauhtia niiden hakemiseen. Hyvinhän tuo hakee vaikka olen paikallaankin, mutta liikkeellä vauhtia tuli huimasti lisää. Ainoa missä ei kestänyt voimakasta liikettä, oli tuo ensimmäinen kepeille lähetys, jossa jäin taakse leijeröimään hypyn. Jos liikuin ensin mukana ja siitä hidastin liian nopeasti ja lähdin taakse, jätti Luna kepit kesken. Mutta kun sain rutmitettyä liikkeen niin, että sitä oli koko ajan vähän, eikä tullut suuria äkkinäisiä nopeuden tai suunnan muutoksia, pujotteli Luna hienosti loppuun asti :) Luna myös hauskuutti meitä. Oltiin lähdössä ja se nousi, joten käskytin istumaan. Noh, Luna sitten päätti että sanoinkin kiipee ja lähti puomille :D Kyllä meillä oli Maijun kanssa naurussa pitelemistä. Tämäkin tuli sopivasti videolle, joten olkaapa hyvät:


Sitten pääsi Viva vielä uudelleen tekemään. Tehtiin vähän A:ta täyskorkeana. Tämä ei kuienkaan ihan sujunut vielä. Pitää laskea A vielä jatkossa, että saadaan parempi rytmi sille.


Sitten tehtiin vielä radanpätkää. Viva laitteli hienosti ja irtosi renkaalle jo aika kivasti. Vahvistettiin backlapia hypylle niin että Maiju oli siellä palkaamaassa.


Taitava pikkurotta! <3

Sitten pääsi Luna laittelemaan uudelleen ja nyt tehtiinkin sitten tuo upea rata minkä laitoin jo edelliseen postaukseen. Maijun sanoi ettei ole koskaan treeneissä nähnyt Lunan menevän yhtä lujaa. Se paikoin oikein kiihdytteli vauhtia esteille, mitä saattaa tehdä kisoissa, mutta harvoin treeneissä. Vau! Puomikin paranee koko ajan ja ihanasti Lunan mielestä se alkaa olla tosi kiva juttu, kun sinne mielellään tarjoaa ja palkkaa odottassa etutassut teputtaa minkä kerkeää :D Tässä vielä tuo video :)


Aivan huipputreenit oli ja fiilis niiden jälkeen sanoinkuvaamattoman upea. On nuo koirat vaan ihania harrastuskavereita :) Täytyy vain muistaa itse olla sen luottamuksen arvoinen jota ne niin pyyteettömästi meille osoittavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti