sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Lunta!

Viimeinkin sitä on! Eli lunta satoi mukavasti perjantaina, tai oikeammin myrskysi... Perjantai menikin sitten sisällä makoillessa, kun ilma oli niin kauhea. Koirat luultavasti ei ois olleet moksiskaan, mutta itselle tuuli ja tuisku oli liikaa. :) Lauantaina sitten päästiin nauttimaan lumesta, kun tuuli oli sopivasti tyyntynyt. Puolisentoista tuntia tuli metsässä rämmittyä. Hain lenkille mukaan vielä vanhemmiltani Wanda-sheltin ja mukana oli vielä Hanna ja Kopla :) Yhteensä seitsemän sheltin voimin siis oltiin liikenteessä! ;) Tuolta reissulta ei valitettavasti kuvia ole. Kameran raahaaminen kun on tuolla metsässä varsin vaivalloista.. Illalla käytiin vielä paikallisen koirakoulun joululahjavalvojaisissa. Luna pääsi kokeilemaan taitojaan temppuradalle, mikä ei sujunut ollenkaan hullummin! Ihan palkinnoille päästiin! Kotiinviemisinä kaksi lelua ja namitikkuja :)
Tänään sitten päivällä käytiin taas rämpimässä metsässä ja nyt raahasin kamerankin mukaan. Tässä muutamat otokset:

Kolmikko poseeraa :)
Rossi The Lumikuono <3
Sininen Enkeli <3
Suloinen Sopuli <3

Ihana oli metsässä kulkea, vaikka lunta siellä on reippaanlaisesti. Hyvin jaksaa kuitenkin kahlata, kun tuo on ainakin toistaiseksi ihanaa ja kevyttä pakkaslunta.

Illalla ohjelmassa oli vielä viikottainen uinti. Rossi paineli taas iloisesti pallon perässä. Lunan mielestä homma oli totutusti heman ällöttävää. Nala taas paineli ilosena ympäri allasta ja taisi olla hieman vahingoniloinen lapsosten puolesta ;) Tässä vielä muutamat kuvat:

Pallo on paras :)
:D
Rotta ;)

Ensi viikolla onkin sitten ohjelmassa kaikenlaista. Normaalien lenkkien ja agilityn lisäksi olisi mätsäri itsenäisyyspäivänä ja sitten tietysti viikonloppuna Voittaja-näyttely messarissa. Olen ilmoittanut vain Lunan. Rossi päätti tämän vuoden näyttelyt Jyväskylässä. Sen seuraava on vuorossa sitten Tammikuussa. Lauantaina saan kuitenkin esittää kaksi koiraa, sillä Lunan Pöppis-äiti lähtee mukaan karkeloihin. Saapa nähdä miten Äiti ja Tytär pärjäävät. :)
Niin ja eipäs unohdeta... Eli Lunan dysplasialausunto tuli torstaina kennelliitosta ja nyt tyttö on virallisesti terve! Lonkat A/A ja kyynärät 0/0. En voisi onnellisempi olla! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti