torstai 11. huhtikuuta 2013

Voihan valssi sentään

Tänään valssattiin ahkerasti Maijun tunnilla. Tai ainakin yritettiin. Ohjauskuvioista nimenomaan valssi on mulle kyllä niin pirun vaikea. Siis miten se voikin olla niin vaikea?! En käsitä :D Täytyy todeta että kisaradalla en kyllä ensimmäisenä vaihtoehtona käytä valssia missään kohtaa ;) Näkyyhän se jo noissa kisavideoissakin miten hyvin se luonnistuu... ;) Kunhan lumet sulaa kunnolla, niin pääsen sitten yksin pihalle valssaamaan! :D

Mutta se niistä. Luna toimi mainiosti. Vauhtia oli älyttömästi enkä ehtinyt mihinkään ajoissa :P Hyvä näin. Uusina ohjauksina harjoiteltiin tänään putkijarrua ja ihmisnuolta. Neiti hoksasi molemmat aika kivasti. Kepit olivat nopeammat kuin ikinä. Maiju sanoikin, että se paikoin tekee yhden tassun pujottelua, mitä harvemmin minikoiralla näkee :) Nopea se siis on :) Lisäksi radalla oli pimeä putkikulma, jonka haki pääsääntöisesti oikein. Nyt mietinnässä lähinnä onkin mitä tehdään puomin kanssa. Pysytäänkö tässä, vai opetetaanko sille pysäytys. Ehkä vielä hetki katsellaan miten lähtee sujumaan kun pääse omalle pihalle vahvistamaan, mutta jos ei ala sujua, niin sitten mietitään uudelleen.

Viva sai myös tehdä pikkujuttuja. Suoraa putkea ja siivekkeiden välistä juoksua eri kulmista. Lisäksi tehtiin vähän pakkovalssin alkeita. Pitkään ei jaksa pikkuneiti vielä keskittyä vaan kivempi olisi haistella hallia... Nyt tehdäänkin niin, että jos ei hommat kiinnosta, niin häkkiin hetkeksi ja sitten uusi yritys. Heti kun malttaa, niin tekee kyllä hirveällä vauhdilla :)

Lauantaina sitten startataan Lunan kanssa Lempäälän kisoissa kolme rataa. Hauskaa mennään pitämään. Tuloksia tulee jos on tullakseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti