torstai 18. huhtikuuta 2013

Helppoa(ko?)

Kyllähän sen pitäisi olla, mutta ei se aina ole. Kun treeneissä sujuu,niin miksi kisoissa ei? Yksinkertaista. Siksi, että ohjaan koiraani aivan eri tavalla. Lempäälän kisoissa viime viikonloppuna tulossaldo oli 10, 20 ja 5. Kahdella ensimmäisellä radalla myös yliaikaa. Ja virheistä lähes kaikki tulivat kepeiltä. Toisella radalla epäonnistuneiden keppien jälkeen sorruin perisyntiin, enkä jaksanut ohjata enää, niin virheitä vaan ropisi. Onneksi sain koottua itseni vikalle radalle, mistä enää tuo vitonen kepeiltä. Tässä tuo paras rata:Ja sama meno jatkui tiiistaina epiksissä. Ne kepit. Mentiin rata kahteen kertaan ja molemmilla radoilla kepit onnistuivat vasta kolmannella yrityksellä. Ei oo helppoa ei. Positiivista oli se, että keinu oli Lunalla omaan tasoon nähden hieno, eikä rimat 35cm korkeudessa olleet mikään ongelma.

Ja sitten eilen treenit. Kepille meno suoraan Aalta 90 asteen avokulmaan ja mitä tekee Luna? Täysin virheetöntä suoritusta! Ei virheen virhettä kepeille menossa! Aikamoista. Niin se vaan on erilaista eri tilanteissa. Laitan tähän videon eilisten treenien vikasta radasta:Huomenna ohjelmassa on Maijun treenit ja sitten viikonloppuna erkkari ja vielä yhdet epikset. Sitä seuraavana viikonloppuna olevien kisojen jälkeen Luna jää lultavasti kisatauolle, kun ohjelmassa on pysäytyskontaktin opetus puomille. Ei se vaan juoksemalla toimi, mutta katsotaan nyt vielä mitä mieltä Maiju on asiasta.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on nyt mennyt takapakkia keppejen kanssa vaikka Mila on ne aikaisemmin mennyt tosi hyvin. Tosin tauko varmasti vaikuttaa asiaan, ehkä ne alkaa taas sujumaan kun pääsee kunnolla treenaamaan... Ei kannata harmistua liiaksi jos meni vähän huonosti kisoissa, sitä edeltävällä kerrallahan teillä meni hienosti ja treenitkin näytti sujuneen hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tänään tuli vastaus treeneissä siihen miksi ne kepit ei onnistu. Luna on tosi tarkka mun liikkumisesta ja jos en anna sille tarpeeksi tilaa niitä suorittaa, niin se väistää. Pitää vaan luottaa koiraan ja antaa sen suorittaa. Helppoa ;)

      Poista