maanantai 11. maaliskuuta 2013

Koiratietouden täyttämä viikonloppu

Viikonloppu vierähti nopeasti kasvattajan peruskurssilla. Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja luennoitsijat aivan mahtavia. Ainoastaan ruokinnasta luennoineen herran kanssa en ollut samaa mieltä asioista. Hän kun oli sitä mieltä, että oikea tapa ruokkia koiraa ovat laadukkaat teolliset kuivaruoat.. No, kyllä meilläkin on käytössä nappulaa, mutta Lunan ja Rossin kanssa olen huomannut miten hyvä vaihtoehto barffaus on. Se ei toki kaikille sovi, enkä sano että kuivamuonalla ruokkiminen olisi väärin tai huonompi vaihtoehto. Mielestäni tärkeintä on tyytyväinen ja hyvinvoiva koira. Se millä ruokinnalla siihen päästään, on täysin toissijaista.
Tätä lukuunottamatta kurssi oli mahtava ja olisin voinut vielä pari päivää luentoja kuunnella ;) Täytyy varmaan sitten suunnata jatkokurssille, kun sellainen järjestetään! Tänään sain myös tiedon, että tentti meni läpi, joten nyt odotan todistusta ja sitten lähtee kennelnimi hakemus. Se tuleeko sille käyttöä, on vielä kysymysmerkki :)

Viikonloppuna oli molempina päivinä upean aurinkoinen ilma, mistä onneksi ehdittiin myös koirien kanssa iltapäivisin nauttia. Ja kyllä nuo onnellisesti kirmasivatkin pitkin peltoja. Väsynyttä sakkia löytyi kotoota sen jälkeen ;)

Viva täytti myös 12vkoa lauantaina. Mitat olivat tuolloin 3180g ja 26cm. Nyt näytäisi siltä, ettei se ainakaan maksiksi kasva :) Kunnon poseerauskuvaa ei neidistä oikein saanut, joten laitetaan tähän pari lenkillä ottettua:

Vivalla onkin sitten keskiviikkona ensimmäinen rokotus edessä :)

Lunan kanssa treenitaukokin päättyy viimein keskiviikkona. Päästään viimein taas ohjattuihin treeneihin. Nyt aion kyllä käyttää ne vain kontaktien vahvistamiseen. Perjantaina on sitten taas Maijun tunti ja siellä saadaan sitten juosta ;) Aion myös kysyä Maijulta mielipidettä siitä, että uskaltaisinko korkata Lunan kanssa viralliset muutaman viikon päästä kun neiti tulee kisaikään. Ainoa mikä mietityttää, niin ovat nuo kepit... Mutta onhan tässä kolme viikkoa aikaa niitä hinkata! :) Lauantaina olisi sitten tarkoitus suunnata Salon epiksiin. Taidan ilmoittaa neidin starttiluokkaan kertaalleen ja mölliradalle kahteen kertaan. :) Katsotaan miten homma taas sujuu!

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti