lauantai 26. joulukuuta 2015

Voittonollaa, tuplanollaa, triplanollaa ja vähän muutakin

Viikonloppuna ennen joulua katkaistiin tyttöjen kanssa reilun kuukauden mittainen kisatauko. Kiara kisasi ensin lauantaina Hyvinkäällä kolme rataa, joilla kaikilla tuomarina oli Kari Jalonen.

Päivä alkoi hyppärillä, joka oli melko simppeli, mutta parissa kohden oli ehdittävä selvästi koiran edelle jos mieli ehtiä ohjaamaan seuraavat esteet oikein päin. Kiara starttasi loppupäässä luokkaa ja ennen Kiaraa ei ollut yhtään nollaa radalla tehty. Tiesin ehtiväni ohjaamaan ongelmakohdat, sillä Kiara ei vielä kisoissa liiku parasta vauhtiaan ja lisäksi se irtoaa ja hakee esteitä todella hyvin. Arvelin ihan oikein ja vaikka lopussa pientä pelastelua olikin, niin nollalla tultiin maaliin. Lähdin sitten samantien jäähdyttelemään Kiaraa ja kun tulimme takaisin, oli tulokset jo selvillä ja Kiaran nolla oli radan ainoa, eli se siis voitti radan ja käynnisti lisäksi hyppyvaliokellon saamalla SERT-Hn!


Melkoisen huikea kisatauon päätös! :) Videota radasta ei ole, kuten ei muistakaan radoista, sillä oli yksin liikenteessä. Seuraavaksi siirryttiin sitten agiradalle, joka oli myös oikein kiva ja suoritettavissa oleva. Ja hyvin sujui sekin, sillä Kiara tekaisi siitäkin nollan, jolla sijoittui sijalle 2.! Näin ollen tehtiin tupla, jonka myötä SM-nollat on neidillä nyt kasassa! Karsintoihin jos mielimme, niin toinen tupla tarvitaan vielä :)

Viimeinenkin rata oli mukava, mutta Kiara juoksi heti alussa keinusta ohi ja sen jälkeen lähetin yhdelle hypylle niin voimalla, että Kiara ampui sitten vielä väärään putkeen :D


Koska radoista ei sitä videota ole, niin laitetaan korvaukseksi Kiaran menoa Jennan treeneistä, olkaapa hyvä :)


Seuraavana päivänä sunnattiin sitten molempien tyttöjen kanssa Vantaalle kisaamaan. Kiara aloitti ja kompensoi hieman lauantain menestystä laittelemalla triplahyllyn :D Radoilla oli hyvää tekemistä paljon, mutta jokaiselle sattui se ratkaiseva pieni virhe :)

Luna sen sijaan oli ihan liekeissä. Se laitteli hirmuista vauhtia kaikki radat. Sen kanssa oli vaan niin hienoa mennä! <3 Ja kyllä kelpasi myös tuloksia lukea, sillä neiti laitteli Triplanollan, sijoittuen vielä molemmilla agilityradoilla sijalle 3.!! Melkoisen huikea puudeli!! <3

Sitten pentu-uutisten pariin. Rossin jälkikasvu on kasvanut hyvin ja täyttävät tiistaina jo neljä viikkoa. Tässä vähän tuoreimpia kuvia nelikosta :)

poika

poika

tyttö

poika
Rudin ensimmäiset pentuset ovat jo lentäneet maailmalle uusiin koteihinsa. Kumpikin todettiin kaikinpuolin terveeksi sheltinaluksi terveysarkastuksessa :)


NiCaron Exotic Emperor "Levi"

NiCaron Elegant Lady "Enya"Ja viime maanantaina Rudin morsian Lievestuoreella pyöräytti pentunsa maailmaan. Saldona trikkipoika, kaksi merlepoikaa ja trikkityttö.


Ja viime tiistaina taasen Rudin Jyväskylässä astuma morsian kävi ultrassa, jossa varmistui neitokaisen olevan tukevasti pieniin päin! Tornioon on siis odotettavissa seuraavat pikku-Rusakot tammikuussa!
Yhdistelmä koiranetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI28960%2F14&RekNoE=FI53029%2F11&Sukupolvet=4

Ja sitten Vivan pentuset, jotka täyttivät 9kk viime lauantaina. Kovin on tasainen viisikko. Zlatan on suurin, korkeutta n.37,5cm ja Rocky pienin, korkeutta n.35cm. Muut kolme menevät sitten tuohon väliin kokonsa puolesta. Pienenä miinuksena porukalla on hammaspuutokset. Ditalla on ainoana kaikki hampaat, muilta puuttuu M-hampaita 2-4 kappaletta. Tämä ei kuitenkaan pentujen elämää tai harrastuksia tule millään lailla haittaamaan, joten tyytyväinen saa olla :) Ditakin meni ja aloitti juoksun 14.12, joten pikkuneitikin on nyt virallisesti aikuinen! Tässä vielä pönötyskuvat kotona olevasta kaksikosta :)

Zlatan

Dita
Tammikussa suunnataan sitten pariin otteeseen Viron puolelle lapsosten kanssa koittamaan josko niitä junnusertejä sieltä irtoaisi :)

Joulun alla juhlittiin myös synttäreitä, sillä Viva täytti 15.12 3 vuotta ja Rossi 22.12 4 vuotta. Onnea rakkaat mustilaiset! <3

Nyt jatkamme normiarkea kaikkine tapahtumineen ja samalla odotellaan kuumeisesti Vivan juoksua alkavaksi. Varmaankin se taas venyttää juoksuväliään kun sitä niin odotetaan :D No toivotaan josko ei, kun muut tytöt juoksevat nyt peräjälkeen tässä koko ajan :) Odotellessa nautitaan elämästä ja yhdessäolosta. Viime viikkoina sitä on taas tajunnut entistäkin paremmin miten tulee nauttia kaikista pienistäkin asioista ja pitää lähellään ne ihmiset ja asiat jotka tekevät onnelliseksi. Elämä on kovin lyhyt ja on turha jäädä murehtimaan asioita joille ei mitään voi. Joten enää en aio sitä tehdä. Missään asiassa. Meillä on vain yksi elämä, josta meidän itse on tehtävä paras juuri meille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti