maanantai 9. marraskuuta 2015

Parhaat palat

Viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut taas paljon. Tässäpä lyhy katsaus:

18.10 Kirkkonummen kisoista Lunalle jälleen nollavoitto hienolla radalla!24.10 Rudille syntyi kolme pentua, joista yksi kuoli ensimmäisenä yönä. Kaksi muuta, trikkityttö ja merlepoika kuitenkin selvisivät hienosti ja ovat nyt 2 viikkoa vanhoja.

NiCaro´n Elegant Lady
Kuva: Nina Vasara

NiCaro´n Exotic Emperor
Kuva: Nina Vasara
Ninan kotisivuita voi lukea voi lukea pentujen emästä enemmän ja sieltä löytyy myös yhteystiedot jos pennut muuten kiinnostavat :)

24.10 Kiara käynnisti valiokellon saamalla Kotkasta ensimmäisen SERT-An!


25.10 Suunnattin pentujen kanssa Lahden pentunäyttelyyn, jossa lopulta Zlatan oli ROP-pentu ja Dita PN2. Myös muut pentueen pojat olivat paikalla ja niistä Zico PEK2 KP, Väinö PEK3 ja Rocky PEK4. Kasvattajaryhmä oli myös ROP :)

<3!!!
Kuva: Anni Hautala


Jäätiin myö isohin kehiin, joista Zlatanille ei sijoitusta, mutta Kasvattajaryhmämme oli lopulta aivan huikaisevan häkellyttävästi BIS1-Kasvattaja!!!
27.10 Sain uuden menopelin johon koirat mahtuvat entistä paremmin! :)


28.10 Rossin morsian kävi ultrassa ja varmisti vahvat epäilyt todeksi, sillä narttu ultrattiin tukevasti tiineeksi, ainakin kuusi pentua näkyi!! <3


Morsian on siis ihana Lumia, josta voi lukea lisää kotisivuilta osoitteesta: http://kennelreadysetgo.blogspot.fi :)

Muuten ollaan treenattu, kisattu ja vain nautittu elämästä yleensä :) Viikonloppuna oli myös toinen FitDog-leiri, jossa sekä Kiara että Luna pääsivät hommiin. Lauantaina hommata alkoivat Lunan kanssa Annan treenissä jossa ei suurempia ihmeelisyyksiä ollut. Kiara taas pääsi Juhan treeneihin joissa teemana oli ohjaajafokus ja estefokus. Arvelin aluksi ettei ihan ole meidän juttu, mutta vielä mitä. Kiara laitteli upeasti menemään ja irtoamisessa ei mitään ongelmia. Tuossa estefokus treenissä meni rajat maassa joita ei saanut ylittää vaan koira piti saada ohjattua oikeille esteille viivojen takaa. Miedän tapauksessa siis kepeille ja päädyssä olevaan mutkaputkeen :)Sunnuntaina Kiara pääsi Jan-Egil Eiden treeniin ja laitteli ensimmäiset 17 estettä nollana, mutta sitten alkoi ilmetä ongelmia kun ei tuo esteorientoitunut pieni sheltti voinut ymmärtää että esteitä kuuluu joskus ohittaa :D Luna taas pääsi Jounin treeniin jossa se esitteli taas varmaa osaamistaan. Nollana olisi ratakin mennyt jos ohjaajan jalkoja ei olisi ohjelmoitu jaksamaan tasan tuota 22 estettä :D


Huisi leiri taas takana ja kiito Jerryn fysiikkatreenien ei tarvitse taas kuvitella kivutonta askelta ottavansa pariin päivään! Seuraava leiri on jo kuukauden päästä ja sitä odotetaan jo innolla! Kuin myös niin monia muita asioita! Päätin myös että Viva tullaan astuttamaan seuraavaan juoksuun uudemman kerran. Toiveissa siis kesäpentuja, sillä juoksun pitäisi alkaa maaliskuun lopulla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti