torstai 13. heinäkuuta 2017

Miten tässä nyt näin taas kävi?

Viikonloppuna pyörähdettiin jälleen näyttelykehässä, tällä kertaa Tarja Löfmanin arvioitavana Mikkelissä. Kehään pääsivät Ramos, Zlatan ja Viva. Ramos pääsi mitan alle jälleen ja tällä kertaa tulos oli niin iso että koosta tuli sanomista, joten EH oli arvosana. Tosin tykkäsi muuten ihan todella paljon, koska muille isommille antoi H:n. Zlatan taas kelpasi mainiosti ja se voitti valioluokan kera SAn ja suureksi yllätykseksi se meni ja voitti urokset! Temppu johon en todellakaan uskonut, sillä kehässä oli ihana veteraani Magnus joka on tavannut viimeise vuodet tällä tuomarilla aina voittaa kun vain kehään on tuotu. Viva sitten suureksi iloksi meni ja voitti nartut, joten ROP-kehässä oli äiti ja poika vastakkain ja Zlatan veti pidemmän korren tällä kertaa.

Muistoräpsyn kännykällä nappasi Vivan kasvattaja Aki Korhonen

Seuraavana päivänä ajeltiin sitten pitkähkö matka Vesangalle katsomaan Zlatanin jälkikasvua ja voi että millaiset pallerot siellä vastaan tepastelikaan! Sydän pysähtyi!

Merry Moonray´s Black Sun


Merry Moonray´s Midnight Sun "Zoma"


Merry Moonray´s Sunrise "Tuppo"


Merry Moonray´s Sunlight "Riemu"Pennut olivat luonteeltaan hyvin reippaat ja uteliaat, kyllä saa Zlatan olla ylpeä. Ja niin ylpeä, että kaiken järjen vastaisesti yksi näistä muuttakin meille, Nimittäin tuo toinen trikkityttö, Midnight Sun. Neidin nimeksi tulee Zoma ja hän on kaikkien unelmien täyttymys, sillä saan siinä yhdistelmän minun kahta rakkainta koiraa eli Lunaa ja Zlatania, sillä Lunan isä on Zoman emänemänisä :) Viikon päästä haetaan tyttönen kotiin lauman jatkeeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti