lauantai 9. huhtikuuta 2016

Terveystuloksia

Lapsukaisten terveystuloksista viimeisetkin saapuivat tänään. Komeaa luettavaa ja kasvattajalla todellinen syy hymyyn. Ditalla, Zlatanilla ja Väinöllä A/A lonkat, Zicolla B/A. Kaikilla 0/0 kyynärät ja polvet, täysin terveet silmät, sydämet kunnossa ja selkäkuvista kaikilla LTV0 ja VA0!! Voiko huipumpaa olla! Ja kirsikkana kakussa Viva aloitti juoksun tänään, joten parin viikon päästä astutetaan ja sitten meillä on toivottavasti pieniä vadelmatassuja talossa juhannuksen tienoilla! <3

Viime viikonloppuna käväistiin myös Lahdessa näytelmissä melkoisen hienoin tuloksin. Zlatan ERI1 SA ROP-junior, Rudille EH koon takia ja Viva huikeasti ERI2 SA PN2 VACACIB!

Ja ikäviäkin sattumuksia on ollut. Lunalla on ikävä haava kyljessä, joka on aiheutunut alunperin Vivan puremasta. Vaikkei puremasta itsestään jäänyt näkyviä jälkiä, iin ihon alle oli kuitenkin jokin pöpö päässyt ja neiti kalvoi itse kohtaan haavan. Paraneminen oli alkuun hidasta ja toivottoman tuntuista, mutta nyt on suunta melkoisesti parempi ja tältä näyttää tilanne nyt.


Ikävät jutut Lunan kohdalla eivät sitten jääneet tähän, vaan toisella lääkärikäynnillä sen ison alaposkihampaan huomattiin olevan poikki ja se täytyy poistattaa. Aika tähän on varattu parin viikon päähän. Karenssiahan siitä sitten tulee 28vrk johtuen siitä että se joudutaan tekemään ihan kunnon nukutuksessa. Tällä lääkärikäynnillä Lunasta otettiin myös pyynnöstäni laaja verenkuva, niin sain varmuuden ettei mistään kummemmasta nuo iho-oireet johdu. Kaikki arvot mukaanlukien kilpirauhasarvo olivat niinkuin pitääkin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti