perjantai 1. toukokuuta 2015

6 viikkoa

Pennut täyttivät eilen 6 viikkoa ja meno ei ainkaan ole hidastumassa :D Nyt on myös muutamana yönä yöunia koeteltu kun pennut ovat mekastaneet myös yöllä. Onneksi se asia ratkesi sillä, että olemme antaneet pennejen olla olkkarissa ihan vapaana öisin, niin ovat tyytyväisiä, eivätkä huuda. Saattavat intoutua leikkimään, mutta ne äänet ovat ihan mitättömiä siihen kiljuntaan verrattuna ;)
Nyt on myös kaikille pennuille löytynyt oma koti, kun Epäilykselle löytyi ihana oma perhe. En voisi onnellisempi olla pentujen uusista kodeista. Tyttö menee siis siskolleni sijoitukseen, Epäilys, Uusikuu ja Iltahämärä muuttavat kaikki Lahteen ja niin jäljelle jää Houkutus. Joka jää kotiin. Ei ollut suunnitelmissa, mutta ei tuota pentua voi vaan myydä. Siinä on kaikki kohdallaan. Etenkin luonne on aivan huikea. Se menee ensimmäisenä joka paikkaan ja tapporavistaa hirveän murinan säestämänä lelut ja housunlahkeet. Ihana! <3 Tässä viralliset poseeraukset pennuista :)

K. Aamunkoi 6vkoa 1664g & 18,5cm

Aamunkoi <3

K. Epäilys 6vkoa 1503g & 17,5cm

Epäilys <3

K. Houkutus 6vkoa 1757g & 18,5cm

Houkutus <3

K. Uusikuu 6vkoa 1514g & 17,5cm

Uusikuu <3

K. Iltahämärä 6vkoa 1588g & 18cm

Iltahämärä
Tänään Anni kävi kylässä kuvaamassa pentuja ja käytiin myös vanhempien koirien kanssa lenkillä. Luna ja Kiara jäivät lenkiltä pois. Kiara varpaansa takia ja Luna taas sen takia, että eilen käytiin Marin hoidettavana ja neiti oli poikkeuksellisesti ottanut turhan paljon osumaa ja oli paikoin selkeästi kipeä :'( Onneksi saatiin kaikki helposti hoidettua auki, mutta ohjeeksi saatiin ottaa viikon verrana rauhassa. Luna on omasta mielestään huippukunnossa, joten eipä senkään aloillaan pitely ihan helppoa ole :D

Pennusita Anni napsi muutamia kuvia ulkona. Kovin montaa onnistunutta otosta ei kameraan noista elohiiristä sattunut, mutta alla kaikki parhaimmat. Kaikki alla olevat kuvat on siis ottanut Anni Hautala :)


Huomenna suunnataan Lunan ja Rudin kanssa Tampereelle näyttelyyn. Näyttelyn jälkeen kylään tulevatkin Brad-iskä ja omistajansa Suvi, sekä Johanna, joka omistaa Bradin äidin ja Rudin siskon.Kiva saada heidänkin mielipiteensä vaaveista :)

2 kommenttia: