maanantai 11. toukokuuta 2015

7 viikkoa

Mihin tämä aika oikein katoaa?? Seitsemän viikkoa jo eloa pentujen kanssa takana ja jo muutaman päivän päästä ne muuttavat uusiin koteihin. Ikävä tulee, vaikka ihan saada normaaliarki takaisin :) Tässä hieman myöhässä nämä viime torstaina otetut pönötyskuvat viisikosta :)

K. Aamunkoi 7vkoa, 1934g & 20cm

Aamunkoi "Dita" <3

K. Epäilys 7vkoa, 1707g & 19,5cm

Epäilys "Väinö" <3

K. Houkutus, 7vkoa, 2014g & 20cm

Houkutus "Zlatan" <3

K. Uusikuu 7vkoa, 1774g & 19,5cm

Uusikuu "Zico" <3

K. Iltahämärä 7vkoa, 1736g & 19,5cm

Iltahämärä "Rocky" <3
Pennuilla on tarkastusaika varattu ylihuomiselle, eli keskiviikolle. Samalla reissulla virallisiin terveystarkkeihin lähtevät myös Kiara ja Rudi. Etenkin Rudin tuloksia jännitän ihan hirvittävästi. Onneksi ei tarvitse enää kauaa jännittää.

Viikonloppu vierähti Harjavallassa näyttelyssä. Lauantaina ryhmiksessä kehässä olivat Rudi, Rossi ja Luna. Rudin tulos ERI4, Rossille sileä ERI ja Luna ERI4 SA.

Sunnuntaina oli sitten erkkarin vuoro ja silloin kehään pääsivät Rudi ja Luna. Rudin tulosta jännitin hirveästi, sillä tuohan on ihan maksimikorkuinen uros ja joillekin tuomarille se on liikaa. Urosten tuomari oli todella tiukka ja totesin linjan nähtyäni, että olemme siniseen nauhaan enemmän kuin tyytyväisiä. Vaan paremminhan se meni, sillä Rudi sai ERIn ja lopulta sijoittui sillä vielä luokassaan toiseksi ja sai jop SAn!! En olisi todellakaan uskonut! Lopulta tuomari jakoi päivän aikana vain 12 ERIä ja 7 SAta, joten tuo tulos oli todella arvokas!

Luna esiintyi täydellisesti. Valionarttuja oli kehässä 8 kappaletta, joista kuusi sai ERIn. Luna myös ERIn saaneiden joukossa. Lopulta neiti sijoittui vielä kolmanneksi, joten aivan huikea päivä!! SAta Luna ei saanut, sillä narttujen tuomari antoi kaikissa luokissa sen vain voittajille, mutta eipä haitannut yhtään :) Kotiin ajeltiin sitten väsyneenä, mutta äärettömän onnellisina. Loppuilta vietettiin vanhempien luona syömässä ja pennut pääsivät luonnollisesti mukaan ja olivat oikein reippaita niin ulkona kuin sisälläkin. Sainpa mustoksi myös kimppakuvan itsestäni pentujen kanssa. Kyllä noita ikävä tulee, mutta onneksi menevät aivan ihaniin koteihin ja pääsen näkemään niitä usein :)

<3
Nyt saa sitten peukuttaa oikein urakalla, että pennuilla ja isommilla tutkittavilla on keskiviikon tarkeissa kaikki hyvin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti