torstai 2. huhtikuuta 2015

Marsut 2 viikkoa!

Puppilomarsut täyttivät tänään kaksi viikkoa. Iltahämärää lukuunottamatta kaikilla on silmätkin jo hieman raollaan ja ruoka maistuu paremmin kuin hyvin kaikille. Uusikuu on porukan pienin, mutta miltään kääpiöltä sekään ei vaikuta, vaikka tässä vaiheessa on mahdoton koosta mitään sanoa. Pääasia että kasvavat ja voivat hyvin. Mahatkin porukalla on menossa selvästi parempaan suuntaan ja väliin tuotoksia voi kutsua jo kiinteiksi, mutta välillä taas ei ;) Tämä on ilmeisen tavallista kun vain maidolla elävät ja Vivalta sitä tulee runsaasti kaikkien tarpeisiin! :D Viva hoitaa pennut edelleen aivan esimerkillisesti. Hoitaa ja putsaa pennut täysin itsenäisesti. Kakat häviävät pentulaatikosta välittömästi ja ehdinkin niitä nähdä vain silloin jos pennuille tulee hätä Vivan ollessa ulkona. Pienillä hihnalenkeillä on ruvettu Vivan kanssa käymään, jotta alkaisi lihaskuntokin pikkuhiljaa paranemaan. Kovin pitkälle lenkille Viva ei edes suostu lähtemään ja näillä lyhyilläkin se alkaa jo kymmenen minuutin jälkeen vihjailla takaisin kääntymisestä ;) Toinen on niin vakavissaan äiti! <3 Tässä sitten viralliset kaksiviikkoiskuvat viisikosta:

K. Aamunkoi, 2vkoa 628g 

Aamunkoi <3

K. Epäilys, 2vkoa 559g

Epäilys <3

K. Houkutus, 2vkoa 591g

Houkutus <3

K. Uusikuu, 2vkoa 478g

Uusikuu <3

K. Iltahämärä, 2vkoa 667g

Iltahämärä <3
Ei ollut muuten mikään helppo tehtävä yrittää ottaa ärtyneistä pariviikkoisista pennusita kuvia :D Ne kun eivät hirveästi arvosta kiinnipitämistä ja liikkumisen rajoittamista :D

Viikonloppuna varmaankin silmät aukeavat kaikilla kunnolla. Kovasti hauska nähdä minkäväriset silmät kellekin tulee. Epäilys varsinkin olisi aika veikeännäköinen sinisillä silmillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti