torstai 9. huhtikuuta 2015

3 viikkoa

Pikkukaverit täyttivät tänään kolme viikkoa ja sen kunniaksi oli ohjemassa parikin uutta juttua. Ensimmäiseksi aamusta pennut saivat maistaa ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa kalkkunanjauhelihan muodossa ja kaikki pistelivät sitä poskeensa innosta tutisten. Etenkin Houkutus menee aivan ekstaasiin lihaa saadessaan :D Aamunkoilla kesti hetki hoksata että tämähän on hyvää ja syötävää :D Muut ovat sitten siltä väliltä. Lisäksi ohjelmassa oli ensimmäinen madotus ja sekin sujui helposti ja kaikki nielivät tahnan ilman suurempia inhotusreaktioita :)

Sitten ohjelmassa olikin vielä valokuvaus, joka seisotuskuvien osalta oli "hieman" hankalaa ;) Hoksasin sitten ottaa käteen tuota ihanaa jauhelihaa jota saivat sitten kädestä kurkotella niin johan alkoi sujua paremmin. Aamunkoi reagoi pennuista selvästi voimakkaimmin pintojen muutokseen jännittämällä, joten sen seisomaan saaminen ei ollut ihan helpoin tehtävä. Muitten osalta homma sujui hieman helpommin. Tässä nyt viralliset kolmiviikkoisposeeraukset :)

K. Aamunkoi 3vkoa, 823g

Aamunkoi <3

K. Epäilys 3vkoa, 736

Epäilys <3

K. Houkutus 3vkoa, 781g

Houkutus <3

K. Uusikuu 3vkoa, 651g

Uusikuu <3

K. Iltahämärä 3vkoa, 814g

Iltahämärä <3
Epäilystä lukuunottamatta kaikilla vaikuttaisi olevan myös ainakin osittain siniset silmät. Aamunkoilla ja Iltahämärällä ainakin varmuudella sinistä silmissä on. Vauhti alkaa myös päivä päivältä kasvaa ja pikkuhiljaa laajennetaankin maailmaa pentulaatikon ulkopuolelle. Viva on edelleen tarkka lapsistaan, eikä kauheasti tykkää että muut koirat tulevat lähelle, mutta eiköhän sekin päivä vieä koita kun Viva on tuosta asiasta vallan toista mieltä! ;)
1 kommentti:

  1. Ovat kyllä suloisia <3 Postauksiasi on mukava lukea ja seurata pentujen kehitystä viikko viikolta.

    Milla

    VastaaPoista