maanantai 16. helmikuuta 2015

Viva on tiine!!!

Vivan ensimmäisestä astutuksesta tuli eilen kuluneeksi 28 vuorokautta, joten tänään suunnattiin sitten ultraan. Ja eipä tarvinnut kuin laite mahalle laittaa ja johan alkoi elämää näkyä! Lopulta ainakin neljä pientä sheltin alkua eläinlääkäri sieltä löysi, joten pennuntuoksua talossa on sitten viiden viikon kuluttua! Ultrassahan ei varmuudella tuota määrää voi sanoa, joten useampikin siellä voi olla :) Useampia pentuja siis kuitenkin tulossa :)

Vivan masu 28vrk :)
Viikonloppuna pyörähdettiin myös Viron puolella näytelmissä ilman suurempaa menestystä tällä kertaa. Rudille ERI2, Rossille EH ja Lunalle sileä ERI. Huippureissu kuitenkin oli ja seuravaa odotellessa, joka jo tulevana viikonloppuna onkin ohjelmassa! Suunnataan siis ensimmäistä kertaa Latviaan, jonne on ilmoitettu 5 shelttiä, eli kaksi noiden omien lisäksi. Jännä nähdä miten käy! :)

Huomenna suuntaan sitten jälleen Lievestuoreelle Rossin pentuja palluttamaan. Niistä sitten kuvia tulossa :) Agilityn osalta tästä viikosta tulee sitten taukoa, sillä ohjattuja treenejä ei ole, enkä itsenäisestikään luultavasti treenaamaan ehdi, mutta eipä tuo haittaa. Kiarakin lähti Hedi-kasvattajalleen hoitoon ensi viikon alkuun asti, joten kotona on väliaikaisesti vain viisi koiraa. Ohjelmaa ei kuitenkaan siis viikosta puutu, joten eipä tuota apinaa kauheasti ehdi ikävä tulla :)

Nyt saakin sitten pitää peukut pystyssä, että Vivan lopputiineys sujuu yhtä hyvin kuin tähänkin asti, jotta se pennuntäyteinen kevät sieltä oikeasti koittaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti