sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kiitos Narva, vol. 3!

Viime viikonloppuna matkattiin taas kerran Viron puolelle näytelmiin. Matkaseuraksi saimme Heidin ja Lunan iki-ihanan Pöppis - äidin. Omista koirista mukana olivat vain Luna ja Rudi. Laivamatka meni normaaliin tapaan ja perille tuttuun hotelliinkin löysimme ongelmitta, tankattuamme ensin muonavarastomme täyteen Tallinnassa. Ilta meni aikaa tappaessa ja molempien kaksijalkaistan flunssaa potiessa.

Aamulla ajoissa suunnattiin sitten tutulle näyttelypaikalle ja pystytettiin kimppaleiri Pikikuonojen ja Agarwaen - tiimin kanssa. Sheltit olivat ensimmäinen rotu kehässä ja tuomarina muutoksen myötä Ann-Christin Johansson Ruotsista. Rudi pääsi kehään ensin ja debytoi junnuluokassa 9kk ja päivän ikäisenä :D Sen lisäksi junnu-uroksia oli kaksi ja Rudi arvosteltiin näistä keskimmäisenä. Tuttuun tapaan tuomarilta loksahti suu auki kun Pojun ikä kerrottiin. Arvostelun alkaessa sanoilla: Erittäin lupaava, arvasin ettei kovin pieleen voi mennä. Eikä lopulta mennytkään. Rudin kanssa luokkavoitosta kisasi soopeliuros ja näistä Rudi veti pidemmän korren voittaen luokan ja saadessa ainoana SAn. Näin ollen ensimmäinen junnuserti napsahti plakkariin myös! Mahtia! PU-kehässä oli sitten Rudin lisäksi vain valiouros ja näistäkin Rudi arvioitiin paremmaksi, joten Poju oli heti ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään PU1!

Junnunarttujen jälkeen kisattiin sitten ROP-junior kisa ja tämänkin kisan Rudi voitti, joten isokehä kutsui!

Luna esiintyi sitten valioluokassa seuranaan Venäläinen merlenarttu. Näistä kahdesta Luna oli parempi SAn kera, joten vuorossa oli PN-kehä. Lopulta Luna päätyi tässä sijalle 2. Kuulemman vain sen takia, että merleväri ei ollut aivan sellainen kuin tuomari olisi halunnut. Muutoin kehui Lunaa hurmaavaksi koiraksi! <3

Sitten vuorossa oli ROP-kehä ja tässä Rudi sitten arvioitiin VSPn arvoiseksi. Tuomari totesikin, että se on oikeastaan ihan vauva vielä :D

ROP Pikikuonon Nice And Sweet "Sipi"
VSP Pikikuonon Love Sadun "Rudi"
Esitettiin vielä kasvattajaluokka, joka sai KPn, joten isojen kehien odotus alkoi. Odotellessa käväistiin paikalla olleessa valokuvauksessa, kun ROP-koirat saivat kuvan ilmaiseksi :)Lopulta isot kehät alkoivat ja näistä ensimmäisenä pyörähdettiin Kasvattaja - kehässä, josta ei sijoitusta tullut. Sipi ei myöskään sijoittunut ryhmässä ja ykkösryhmän tuomarina toimi sama herra joka tuomaroi myös BIS-junior - kehän, joten olin varma senkin kehän menevän läpijuoksuksi. Vaan toisin kävi. Junnut juoksutettiin ryhmittäin kehään ja meidät poimittiin jatkoon! Lopulta kun tuomari oli poiminut koiria kaikista ryhmistä jatkoon yhteensä parisenkymmentä, palasivat jatkoon päässeet kehään ja tuomari valitsi näistä viimeiset neljä. Ja uskomatonta kyllä Rudi oli tässä joukossa! Meidät juoksutettiin vielä läpi ja sitten sijoitettiin. Rudi oli lopulta neljäs ja voi että oli ylpeä tuosta pojasta! Heti BIS4 - Junior!! <3


Huikea päivä siis oli! Ilta vietettiin sitten Sarin porukan hotellilla ja omaan hotelliin palasimme vain nukkumaan :D

Sunnuntaina herätys oli vieläkin aikaisempi, sillä sheltit olivat kehässä jo klo 9. Väsynyttä porukkaa siis oli kehän laidalla :D Sunnuntain tuomarina toimi Vladimir Piskay Slovakiasta.

Tämä herra oli hyvin tuikeanoloinen ja todella nopea, eikä kovin tarkkaan koiraa kopeloinut läpi. Rudista huomasi edellisen päivän olleen rankka, sillä se ei olisi yhtään jaksanut esiintyä. ERI saattiin, kuten kaikki muutkin sheltit :D Lopulta Rudi tuli luokassaan toiseksi saaden SAn. Ensimmäiselle meni serti, joten uutta reissua pukkaa ;) Lopulta Rudi oli vielä PU2.

Luna sitten esiintyi paremmin kuin koskaan ja pönötti kuin patsas, vaikka sihteereillä oli joku häikkä sen arvostelupaperin kanssa. Tänäänkin Luna voitti luokkansa saaden SAn, joten taas suunnattiin PN-kehään. Tässä kehässä tuomari mietti pitkään ja pudotti lopulta soopelit pois, joten pelkkiä merlejä löytyi PN-sijoilta. Luna jaksoi hyvin edelleen esiintyä ja juoksi todella kauniisti, vaikka yritin kovasti vesittää sen suoritusta kylvämällä numerolappuja ympäriinsä :D Ja vielä kahteen kertaan! :D Tuomaria tämä ei kuitenkaan haitannut, sillä lopulta sijoitti Lunan narttujen ykköseksi!

Sitten juostiin vielä ROP-kehä, joka ei kauaa kestänyt ja sen päätteeksi tuomari ojensi meille ROP-ruusukkeen. Luna olis siis sunnuntain kaunein sheltti! <3Valokuvahan se piti neidistäkin käydä otattamassa, vaikka se osoittautui melkoisen ahdistavaksi Lunalle. Se kun edelleen pelkää sateenvarjoja ja mitäs muuta ne salamavalopömpelit käytännössä ovat. Seisomiskuvaa oli turha yrittää neidin luimistellessa peloissaan, joten otettiin suosiolla kuva jossa se istuu ja suostui se lopulta edes vähän korviakin nostamaan :)


Huippureissu oli ja taas on seuraavat tiedossa! Pitäähän sitä Rudille nuo puuttuvat sertit metsästää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti