perjantai 6. helmikuuta 2015

On niin helppoo olla onnellinen

Luna jäi nyt viikonlopun kisojen jälkeen taas reilun kuukauden mittaiselle kisatauolle. Kun ei meillä mitään tulostarpeita ole, niin ei rasiteta neitiä turhaan liikaa. Treenata sen sijaan aiotaan taas pieniä asioita ja vahvistaa tiettyjä sitä vaativia asioita. Kiaran kanssa treenataan myös ja sen kanssa otetaan nyt työn alle oikeasti kepit, keinu ja A.

Viime maanantaina ajelin myös palluttelemaan Rossin pentuja. Ja voi mitä marsuja siellä olikaan vastassa! Etenkin tytöt olivat kovasti ihania. Tytöistä toinen nyt on kuin onkin mustavalkoinen! Tässä hieman kuvasatoa vaaveista :)

Trikkityttö <3

Trikkityttö <3

Mv-tyttö <3

Mv-tyttö <3

Trikkipoika <3

Trikkipoika <3

Soopelipoika <3

Soopelipoika <3
Pennut ovat tässä vaiheessa kovin tasaista sakkia. Ainoastaan soopelipoika on aavistuksen muita pienenpi :) Innolla odotan mitä näistä kasvaa :)

Sarin luona pääsin myös tapaamaan ensimmäistä kertaa Rudin emän ja kovin on kyllä poikansa äitiinsä tullut :D

Rudi, Äitinsä Emma ja siskonsa Fira <3

Veli ja sen sisko! <3
Vivan astutuksesta tulee nyt sunnuntaina kolme viikkoa ja lupaavia merkkejä on ilmassa ollut, vaikkakaan en uskalla ihan vielä iloitakaan. Viva on kovin hellyydenkipeä, kärttyinen etenkin Kiaralle mitä ei ole yleensä koskaan, loputtoman nälkäinen, haaveilee lenkeillä muiden perässä, vuotaa vaaleaa limaa ja tisutkin ovat isommat ja punaisemmat. Vielä kuitenkin jännitetään reilun viikon ajan ennenkuin päästään ultraan varmistamaan tilanne. Peukut siis edelleen pystyssä että keväällä laumamme kasvaisi tilapäisesti! :)

Nyt aion pakata koirat autoon ja lähteä nauttimaan pitkästä aikaa näkyvästä auringonpaisteesta! Eilen ajaessani kotiin viiden aikaan iltapäivällä VALOISAN aikaan, tajusin, että kyllä se kevät sieltä kovaa vauhtia on tulossa, sillä päivä on jo pidentynyt selvästi! :)

Loppuun vielä Saaren Sirpan ottamat kuvat Rudista. Tuo poika on vaan ihan käsittämättömän upea!! <3


1 kommentti:

  1. Suloisia nuo pennut! Mutta tuo Rudi, siinä on siis ihan mahdottomann upea ja uljas poika.

    VastaaPoista