sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Super-Puudeli on back!

Viime keskiviikkona Luna kävi Marin käsittelyssä. Nyt löytyikin normaalia enemmän jumia, mikä luultavasti johtui parista kaatumisesta. Kerran on Luna kaatunut kaulalleen treeneissä ja kerra lenkillä ja hoidettavaa oli nimenomaan kaulan ja niskan alueella. Myös oikea lonkka hieman junturassa. Hyvin kuitenkin saatiin paikat auki ja myös lupa kisata huoletta viikonloppuna. Ensi viikolla Vivan käsittelyn yhteydessä tarkistetaan, että Lunalla on paikat pysyneet auki :)

Eilen sitten suunnattiin Purina-Areenalla kisamaan se nyt jo tutuksi muodostunut yksi hyppäri :D Kisat olivat todella suuret, sillä ohessa kisattiin HSKP:n Piirinmestaruudet. Hyppäri oli minien päivän viimeinen rata ja se oli ulkokentällä (JES!!). Tuomarina Heidi Viitaniemi ja oli muuten ihan erilainen rata kuin mielestäni Heidillä yleensä. Melkoinen juoksubaana oli luvassa. Eniten mietintää aiheutti alku ja kepeille vienti. Alkua mietin ensin päällejuoksulla, mutta pelkäsin olevani siinä kuitenkin myöhässä ja tällöin Luna olisi sujahtanut sujuvasti väärään päähän putkea, joten päädyin tekemään välistävedolla ja puolivalssin tyyppisesti putkeen. Toimi, vaikkakin oli varmasti hitaampi. Kepeillekin Lunan sain, vaikkakin olisi ollut taatusti parempi vaihtoehto jäädä toiselle puolelle, jolloin olisin pystynyt viemään kepeille tiukemmin. Nollana kuitenkin selvittiin ja sijoitus oli 9./61. Ei huonosti kovassa seurassa. Luna liikkui todella hyvin ja lahnailusta eikä rimojen arpomisesta ja rapistelusta ollut tietoakaan.


Pennut olivat mukana turisteina ja häly ei taaskaan aiheuttanut niille minkäänlaista arastelua :) Kisojen jälkeen pääsivät myös rallaamaan Iinan Kromin kanssa, joten saivat nekin hieman viihdykettä. Ja vauhtia ei totisesti puuttunut! :D Mitä kovempaa ja kuraisempaan peltoon, sen parempi ;)

Tänään ajeltiin sitten Tampereelle juoksemaan hyppäri ja treffaamaan Kiaran ihanaa kasvattajaa Heidiä. Lunan lisäksi mukaan pääsi tänään vain Kiara, joka oli kuten odottaa saattaa, aivan haltioissaan nähdessään Heidin :D Eikä Pöppis-mummokaan säästynyt Kiaran raivokkailta tervehdyksiltä :D On se kyllä raivostuttavan ihana pentu!

Hyppäri oli minien päivän keskimmäinen rata ja tuomarina oli Arto Laitinen. Rata oli profiililtaan oikein kiva, vaikka joutuikin valssaamaan turhan monta kertaa ;) Ei ollut Luna tänäänkään lahna, vaan laitteli sellaista kyytiä, että olin iloisesti myöhässä monessa kohdassa ja Luna ehti huutaa MINNEMINNEPOISEDESTÄ!! :D Esteet mentiin kuitenkin oikeassa järjestyksessä, joten taas saatiin nollamerkintä kisakirjaan. Nyt sijoitus 8./46 :)


Nyt alkaa tuntua siltä, että puudeli on viimein tullut takaisin! Kahden kuukauden lahnailun jälkeen oli kyllä ihana tunne, kun sai olla radalla myöhässä :D

Ensi viikolla on ohjelmassa parit Jennan treenit, joissa kuulemma otetaan pieni lisäaskel keinutreenissä. Saapa nähdä mitä Luna siitä tuumaa. Lauantaina suunnataan sitten Lunan kanssa vaihteeksi näyttelyyn Tuulokseen, jonne on ilmoitettu huimat 83 shelttiä. Ohjelmaa siis taas tiedossa riittävästi! :)

Niin ja tulihan siihen seura-asiaankin selvyyttä. Meidän jäsenhakemus hyväksyttiin alkuviikosta ja jo näissä viikonlopun kisoissa edustimme uutta seuraamme, eli Länsi-Uudenmaan Agilityharrastajia! Vapaatreenioikeudenkin saimme, joten kotihallimme sijaitsee nyt Lohjalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti