maanantai 9. toukokuuta 2016

Nousujohteista

Helatorstaina pyörähdettiin Kangasniemen näyttelyssä. Kehässä omista vain Zlatan. Ditakin oli ilmoitettu, mutten vienyt kehään kun on niin karvaton. Tuomarina tuolla shelteillä oli Benny Bild Von Schevdin Ruotsista.

Zlatan esiintyi hyvin, vaikkakin liikkuminen nurmella oli näin ensimmäisellä kerralla vähän hakusessa kehän ollessa epätasainen ja nurmen pitkä. Tulos kuitenkin huikean hieno, sillä poju oli ERI1 SA PU3 ja VASERT! Harmillisesti ihan viime hetkellä tuomari siirsikin avouroksen Zlatanin edelle.

Lauantaina sitten suunnattiin Zlatanin kanssa Salon näyttelyyn. Siellä tuomarina Michael Leonard Irlannista. Nytkin Zlatan esiintyi hyvin ja liikkuminen sujui ongelmitta hiekkakentällä. Sen suurempia analysoimatta niin tulos oli lopulta sellainen jota en kyllä hetkeäkään ollut osannut odottaa, sillä Zlatan oli ERI1 SA PU1 SERT ja ROP! Melkoinen päivä siis! Valitettavasti isoon kehään emme voineet jäädä sillä piti kiiruhtaa FitDog - leireilemään tuolta suoraan. Saaren Sirpa oli ihanasti tuolla kuvaamassa, joten muistoksi saatiin upeita kuvia. Kaikki alla olevat siis Sirpan ottamia. Iso kiitos! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti