keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Johan nyt!

Sunnuntaina pyörähdettiin Zlatanin ja Rudin kanssa Tuomarinkylässä Royal Canin Show:ssa. Inttinäyttely ja tuomarina Christine Rossier Sveitsistä. Rudi oli tuonnekin ehditty ilmoittaa avoimeen, joten siirto taas paikan päällä valioihin.

Zlatan kehässä ensin ja poju jatkoi hienoa putkeaan ollen ERI1 SA!Sitten pian jo Rudin vuoro. Valioissa sen lisäksi 5 koiraa ja Rudi näistä luokkavaihdon takia ensimmäisenä vuorossa. Sille ERI kuten kaikille muillekin valioille. Mutta siitä huolimatta Rudi oli kovasti tuomarin mieleen, sillä sekin oli ERI1 SA!Sitten PU-kehään, jossa tällä kertaa Anni esitti Zlatanin ja itse menin Rudin kanssa. Ja johan oli taas, sillä Rudi oli PU1! Näin ollen se sai CACIBin. Zlatanille ei sijoitusta tällä kertaa.

Sitten odoteltiin taas ROP-kehää. Tuolla valittiin myös ROP-junior, johon Zlatanilla oli mahdollisuus. Rudi oli lopulta VSP ja Zlatan sitten ROP-junior! Sen kanssa pyörähdettiin sitten myös isossa kehässä hakemassa kokemusta :) Huikea päivä!


Huomenna suuntaamme sitten loppuviikoksi Liettuaan ja siellä ohjelmassa Moletain kolmipäiväinen näyttely. Saas nähdä miten menee! Ihanaa säätä ainakin on sinne luvattu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti