lauantai 9. elokuuta 2014

Oho

Tänään kisattiin Liedossa, Tsaukkilassa. Ohjelmassa kaksi rataa. Aloitettiin ulkona Eija Berglundin hyppärillä ja taitaa tuo täti tykätä putkiviritelmistä, sillä sellaista oli taas luvassa. Parissa paikassa olin pahasti myöhässä, mutta nollana selvittiin aina kolmanneksi viimeiselle hypylle asti, missä Luna sitten lipsahti takaakiertoon, vaikka suoraan piti mennä ja hyllyhän se siitä napsahti.


Sitten sisälle ja siellä Anders Virtasen agirata. Tykkäsin kovasti, vaikka tossua sai kyllä paikoin laittaa oikein huolella toisen eteen. Putken jälkeisessä persjätössä olin kyllä valovuoden myöhässä ja puomi oli hidas, mutta niin vain nollana kuitenkin maaliin. Ja sanaton oli olo, kun tuloksista sitten näkyi, että voittonollahan se oli! Luna sitten ilmeisesti päätti, että laitellaan toinen heti perään, niin ei jää jossitteluille sijaa! :DRata ei ollut läheskään niin hyvä kuin Kotkassa, mutta tuloksesta en valita :D Enemmän hyvää siinä kuitenkin oli ja uskalsin ohjata taas rohkeasti. Puomillakin Luna pysähtyi, vaikkakin kaikki tassut puomilla. En tuosta ruvennut kuitenkaan sille huomauttamaan, sillä olen huomannut, ettei Luna oikeasti hiekkapohjaisissa halleissa erota missä puomi loppuu ja maa alkaa. Videollakin näkyy, että puomin alastulolla on paljon hiekkaa ja Luna pysähtyy juuri siihen missä etutassut osuvat hiekalle. Se selkeästi luuli, että oli oikeassa kohdassa. :) Pysähtyi kuitenkin hyvin ja lähti vasta vapautuksesta,joten olen siihen tyytyväinen :)

Nyt on ohjelmassa kisataukoa aina kuun loppuun asti. Ensi viikon Luna saa huilia kokonaan ja lisäksi käydään Marilla tsekkaamassa kropan tilanne. Huomenna suunnataan sitten Messukeskukseen ja toiveissa olisi, ettei tulos olisi EH:ta huonompi. Tuli mitä tuli, niin mennään viettämään unohtumaton päivä shoppailun ja tuttujen tapaamisen merkeissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti