torstai 10. heinäkuuta 2014

Karjaa KR 6.7.2014

Viime sunnuntaina oli ohjelmassa Karjaan näyttely Lunan ja Vivan kanssa. Shelttejä oli ilmoitettu 49 kappaletta ja tuomarina ennestäänkin meille tuttu Helin Kasuk-Tenson.

Viva pääsi kehään ensin ja esiintyin viimeisenä nuorten luokan neljästä koirasta. Kaikki neljä saivat ERIn ja näistä Viva sijoitettiin ensimmäiseksi! Kaikille myös SA :)Valioluokassa oli sitten Lunan lisäksi myös kolme koiraa ja jälleen kaikki saivat ERIn. Ja Vivan tapaan, Luna voitti luokan! SA saatiin myös. Näin ollen Jukka pääsi toista kertaa Lunan kanssa kehään :)PN-kehässä oli hieman tunkua ja nopeasti tuomari kätteli suuren osan pois jättäen kehään kuusi koiraa. Luna ja Viva olivat molemmat kehään jääneiden joukossa. Sitten juostiin vielä kerran ympäri jonka jälkeen tuomari kätteli kaksi koiraa ulos. Tämän jälkeen kehään jäivät junnunarttu, Viva, Luna ja valioluokan kakkonen. Sitten taas ympäri, jonka jälkeen junnunarttu osoitettiin neloseksi. Tässä vaiheessa pompin jo riemusta, sillä Viva saisi toisen SERTin! Yllättäen sitten valioitten kakkonen nostettiin Lunan edelle kakkoseksi eli Luna oli näin ollen kolmas, joten Viva voitti nartut! Uskomatonta! Tuomari kehui Vivan liikkeitä aivan upeiksi ja sanoi myös Lunan hävinneen liikkeitten takia valioluokan kakkoselle, sillä Jukka ei saanut sitä liikkumaan niin hyvin. Tämä ei kuitenkaan harmittanut meitä yhtään :)

Sitten olikin ROP-kehä, jossa Vivaa vastassa oli veteraaniuros. Kerran mentiin ympäri ja sitten tuomari ojensi ROP-ruusukkeen meille! Mitä tähän enää voi sanoa? :) Hieno päivä!


Kuva: Marianne Timonen


Ryhmäkehään piti tottakai jäädä, vaikka läpijuoksu siitä luonnollisesti tulikin. Kotona napattiin sitten virallinen pönötyskuva:Nyt on sitten Vivalla kaksi SERTiä Suomesta, joten tänä kesänä ei enempää edes tarvita. Näyttelyitä on kuitenkin siitä huolimatta useampia tiedossa ja ensimmäinen ylihuomenna kun suuntaamme Lunan ja Vivan kanssa Kokkolaan Niinan ja Nukan luokse kyläilemään viikonlopuksi. Näyttelyn lisäksi ohjelmassa on myös ainakin agilityä ja rentoa hengailua. Matkakavereiksi saame Mariannen, Minnin ja Robinin. Kivaa! :)

Maanantaina Rudi onnistui hieman meitä säikäyttämään. Kun tulimme töistä kotiin ja koirat olivat normaaliin tapaan keskenään ulkoilemassa, oli Rudi sisääntullessaan aivan apaattinen. Kuolasi hirvittävästi ja pissasi ja ripuloi alleen. Ei jääty seurailemaan tilannetta, vaan suunnattiin pikaisesti Aistiin. Siellä Rudi onneksi piristyi tutkimusta odotellessa ja tutkittaessa söi nappuloitakin, jotka kyllä oksensi heti ulos. Myös toisesta päästä tuli eritteet tutkimushuoneen lattialle ;) Tästä sen olo kuitenkin koheni ja jää mysteeriksi mikä tuon aiheutti. Eläinlääkäri epäili mahdollista ampiaisen pistoa, mutta itse epäilen sen syöneen jotakin. Mitä, niin sitä en tiedä. Rudi sai piikillä pahoinvoinninestolääkettä ja suuhun annosteltavaa ripulilääkettä mukaan ja sitten päästiinkin kotiin. Kotona piristyi edelleen ja pientä leikkiäkin virittelivät Kiaran kanssa :) Seuraavana päivänä olikin jo aivan normaali, enkä enää tiistai-illan jälkeen ole ripulilääkettäkään antanut, sillä maha on toiminut taas aivan normaalisti. Onneksi selvittiin säikähdyksellä. Eilen poju täytty 11vkoa ja pitihän siitä napata poseerauskuva:

11vkoa 25,5cm ja 3kg
Huomenna suuntamme siis Kokkolaan ja siitä reissusta tulee päivitystä ensi viikolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti