tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesäretki Kokkolaan

Viime perjantaina suunnattiin auton nokka kohti Kokkolaa. Matkaseuraksi saatiin Marianne & Co., joten matkakin tuntui inhimillisemmältä :D Kuuden tunnin ajelun jälkeen päästiin viimein perille Niinan luokse ja suunnattiin heti agikisapaikalle joka sijaitsi vain parin sadan metrin päässä Niinan kotiovelta. Ilmoittauduin samalla ja ehdin kauempaa nähdä hieman Niinan ja Xian menoa radalla.

Lunalla oli sitten ohjelmassa yksi startti, joka sujuikin ihan hyvin, kunnes ohjasin välistävedon hätäisesti ja Luna haki hypyn sitten ihan oikein takaakiertona kun sen sinne huitaisin :P Erityisen ylpeä olen kuitenkin itsestäni siinä, että vaikka puomi oli hidas, niin maltoin odottaa tassut maahan vaikka oli nolla siinä vaiheessa alla :)

Ilta sujuikin sitten rattoisasti jutellen ja uni tuli vasta todella myöhään.

Aamulla pakattiin sitten koirat autoon ja suunnattiin näyttelypaikalle. Sheltit arvosteli Ruotsalainen Kurt Nilsson. Hauska meis, joka ei kyllä omaan silmää näyttänyt yhtään tuomarilta :D Niina ja Nuka esiintyivät hienosti ja Nuka olikin lopulta PU2 saaden SERTin ja VARACACIBin! Onnea vielä. Alla muutama kuva Nukasta ja Niinasta kehässä :)
Sitten olikin Vivan vuoro. Tuomari totesi pöydällä lähestyessään, että iso tyttö. Kaivoi sitten mittatikun esiin, jota Viva yllättäen arasteli, ja mitattuaan totesi, että eihän se nyt erityisen iso olekaan :D Viva sai ERIn ja sijoittui lopulta luokassaan kolmanneksi ilman SA:ta.

Lunaa ei tarvinnut mitata, mutta korville naureskeli tuomari heti, että ovat hieman suuret ;) ERIn sai Lunakin ja luokkasijoitus oli lopulta neljäs. Ei siis suurta menestystä tällä kertaa, mutta erittäin tyytyväinen molempien ERIn saamiseen olen, sillä se ei ollut itsestäänselvyys tältä tuomarilta :)

Sitten suunnattiinkin taas kisaamaan. Lunan startti oli vasta klo 21 jälkeen illalla, joten pitkään saatiin odottaa. Eilisestä sisuuntuneena ohjasin paremmin ja tehtiin oikein mukava nolla. Puomillakin tassut tulivat jo nopeammin maahan ja jälleen maltoin odottaa ne sinne asti. Hyvä minä! ;) Tein myös elämäni parhaan valssin tälä radalla :P

Illalla olikin sitten väsynyttä porukkaa eikä unta tarvinnut juuri houkutella.

Yöunet jäivät lyhyiksi, sillä meidän piti olla kisapaikalla jo heti klo 7 jälkeen.. Minien rata oli aamun ensimmäinen. Ja kuten kaksi edellistäkin rataa joilla olimme olleet, oli tämäkin Ritva Herralan käsialaa ja tämän kisakokemuksen perusteella menevät kyllä suosikkilistalla hänen ratansa sinne häntäpäähän.. Tälläkään radalla ei ollut keinua ollenkaan ja muutenkaan ei juuri ohjausta tarvinnut miettiä. Siihen näennäiseen helppouteen se sitten kosahtikin, kun onnistuin typerästi A:n jälkeen tyrkkäämään Lunan takaakiertoon, kun suoraan olisi pitänyt mennä.. No pääsimpä sitten kehumaan kunnolla puomin kontaktista :)

Reilun parin tunnin odottelun jälkeen oli sitten ohjelmassa viikonlopun viimeinen rata ja sille vaihtui tuomariksi Sari Mikkilä, joka oli sitten tehnyt oikeinkin haastavan radan. Päästiin sitten jopa hieman kikkailemaan, sillä tein meidän bravuuriksi muodostuneen backlapin hypyltä putkee ja leijeröin matkalla Lunaa kutsumaan vielä pari hyppyä ;) Radalla oli myös pimeään putkikulmaa lähetys, jonka Luna kyllä haki, mutta hukkasi minut jotenkin ulostullessaan ja jäi palloilemaan putken suulle ja siinä paloi useampi sekuntti. Muuten oikein kivaa menoa ja nolla se lopulta oli, vaikka putkisekoilusta Sari meinasikin käden nostaa, mutta muutti sitten mielensä :)

Kaikkiaan tapahtumana tuo KLAGi oli aivan mahtava ja kisapaikka upea. Tullaan varmasti tulevaisuudessa tekemään tästä jokavuotinen perinne :) Ei enää montaa paikkaa varmasti ole, jossa pääsee luonnonnurmelle kisaamaan :)

Kisojen jälkeen olikin sitten kotimatkan aika, mutta pikaisesti napattiin vielä tulevasta nuoresta parista yhteiskuva :)Nuka oli vieläkin upeampi kuin olin odottanut ja innolla odotetaan Vivan juoksua, että päästään pistämään pikkuvipeltäjiä alulle :) Kiitos vielä Niinalle mahtavasta viikonlopusta ja Mariannelle ajomatkojen matkaseurasta. Kannatti lähteä ja viimeistään syksyllä ajellaan tuo matka uudestaan! :)

2 kommenttia:

  1. Elin jo toivossa, että Kiara ois ollut mukana ja otin Kasperin turistiksi, mutta näemme varmaankin erkkarissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo erkkarissa nähdään! Näin teidät vilahdukselta, mutta kun laitoin Kasperin häkkiin, niin en varmasti enää tunnistanut, joten en osannut tulla juttelemaan :D

      Poista