torstai 28. marraskuuta 2013

Treenaamista ja kyläilyä

Maanantaina illalla suunnattiin tyttöjen kanssa Ojankoon treenaamaan. Teemana niistot, koska ne eivät sujuneet kisoissa. Molemmat tekivät niitä hyvin, eikä Luna kieltänyt kertaakaan! Eli ohjasin ihan kohtuullisesti. Sivussa tehtiin molempien kanssa puomia ja Luna teki myös keinua. Lisäksi kokeilin tehdä niistokohdat myös sylkkäreillä ja hyvin sekin sujui. Tässä kooste Vivan menosta:


Kuten näkyy, Vivalla ei tällä hetkellä älyttömästi vauhtia ole, mutta eiköhän se sieltä tule ajan kanssa. Välillä kyllä vauhtia löytyy ihan älyttömästi, mutta kun joutuu miettimään niin kovin, niin ei voi juosta samalla niin lujaa ;) Nyt tehdäänkin paljon hetsausta ja yritetään vaan saada hirvittävä into ja vauhti tekemiseen. :)

Lunalla sen sijaan nykyään treeneissäkin vauhtia alkaa olla. Tässä Lunan video:


Niistot sujuivat koko ajan hyvin. Vielä voisin rohkeammin mennä käden kanssa merkkaamaan, mutta parannus on jo huomattava. Sylkkäreissä ei myöskään ollut mitään ongelmia, eikä kepeiltä tullut yhtään virhettä. Keinu vahvistuu myös koko ajan. Kyllä jäi hyvä mieli näistä treeneistä :)

Tiistaina suunnattiin sitten kaveritreffeille Lietoon. Ihana päivä tuli vietettyä Heidin ja koirien kanssa. Lenkkeiltiin mm. 2h metsässä ja syötiin hyvin. Päivä päätteksi suunnattiin vielä iltateelle Sonian luokse Heidin suunnattua treeneihin. Kiitos molemmille mahtavasta päivästä! Heidi onnistui myös napsimaan koirista muutamia hyviä kuvia. Alla olevat on ottanut siis Heidi Kohonen. Myös blogin pääkuva on heidin ottama. Kiitos! :)


Rossi lähes 2v 

Luna 2v 1kk 
Viva 11kk

Rakkaat <3

Ja eilen suunnattiin sitten taas Ojankoon treenaamaan tyttöjen kanssa. Luna treenasi keppejä kohti seinää, puomia ja vippauksia. Ja taas tuo yllätti, sillä kepeissä seinää kohden ei ollut mitään ongelmia. Vippaukset sujuivat myös parin käteen tulon vahvistuksen jälkeen mainiosti. Hienosti onnistui myös keppien haku suoraan A:lta, mitä tehtiin nyt ensimmäistä kertaa. Puomin vauhti paranee myös koko ajan. Tässä kooste treeneistä:


Vivan kanssa keskityttiin vaan pitämään kivaa ja saamaan vauhtia. Ja koska se onnistuu parhaiten hetsaamalla, ei Jukalla kädet riittäneet, joten videota Vivan menosta ei ole. Mutta vauhtia oli nyt niin paljon, että kun tuo saadaan vakioksi, ei mulla ole mitään toivoa pysyä perässä :D Viva teki pari upeaa puomia joilla pysähtyi aivan hirveästä vauhdista ja nyt juoksi A:takin täysillä ja hyvin. Tätä siis jatketaan :)

Tänään lenkkeiltiin Märkiön ihanilla poluilla ja myös huomenna suunnataan sinne lenkille. Viiknloppuna sitten taas kisataan Lunan kanssa. Lauantaina Ojangossa ja sunnuntaina Jyväskylässä. En kyllä malttaisi taas millään odottaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti