torstai 21. marraskuuta 2013

Laiskaa

Kirjoittelu tänne nimittäin. Kaikki postaukset noudattelee tätä samaa kaavaa, eli treenausta, kisoja tai näyttelyä ;) En oikein keksi mitään muutakaan kirjotettavaa, koska muulloin me vaan lenkkeillään ja nautitaan elämästä. Onhan tässä nyt kerrankin muutakin tapahtunut. Luna ja Viva kävivät reilu pari viikkoa sitten hierottavana. Vivalle kerta oli ensimmäinen ja hyvin tyttö rentoutui. pienet jumit löytyi vasemmalta lavasta ja oikealta lantiosta. Luultavasti toinen jumeista oli aiheutttenut toisen. Sitä ei oikein tiedä kumpi oli alkuperäinen ;) Lunalla minimaalista kireyttä paikoin, mutta Katja sanoikin, että kyllä Lunan kroppa on ihan luotu tähän harrastukseen, kun ei se edes jumiudu. Toiottavasti pysyy näin jatkossakin!

Eläinlääkärissäkin on jouduttu käymään. Nala meni hampaan poistoon ja tarkemmin tutkittaessa, oli yhteensä viisi hammasta niin pahasti mätiä, että ne piti poistaa. Joukossa myös toinen alakulmuri. Pienoisena järkytyksenä tämä tuli, mutta Nalasta huomasi kyllä selvän eron toimenpiteen jälkeen. Oli jo seuraavana päivänän todella paljon pirteämpi ja leikkisämpi. Suu on ilmeisesti kuitenkin ollut kipeä jo pidempään, vaikkei sitä mitenkään erityisesti ollut oireillutkaan. Luna kävi samalla kertaa virallisessa sydänkuuntelussa ja polvet tarkistettiin uudelleen. Edelleen olivat polvet 0/0 ja sydän priimaa. Mahtavaa!

Ja kisattukin ollaan taas. Viime lauantaina 16.11 juostiin Lunan kanssa kolme rataa Janakkalassa. Hauskoja, vauhdikkaita ja melko vaikeita ratoja. Tuomarina täysin uusi tuttavuus, Elina Hannikainen. Ensimmäinen agirata oli kyllä melko mielenkiintoinen, sillä radalla ei ollut ollenkaan keinua, eikä KEPPEJÄ! Siis tosi outoa :D Siihen asti olin luullut, että ne ovat kisaradalla pakolliset ;) Tehtiin Lunan kanssa hyvä rata. Puomin jälkeisellä hypyllä hätiköin liikkeelle lähtöä ja Luna kielsi, joten siitä vitonen. Muutoin hyvää menoa :)


Toiselle agiradalle oli tuomari sitten löytänyt sekä keinun, että kepit. Tällä radalla alussa oli kohta, johon päästiin kokeilemaan backlapia kepeille. Useimmat tekivät tähän joko valssin tai saksalaisen. Me siis emme ;) Ja me onnistuttiin! Ei täydellisesti, mutta onnistuttiin kuitenkin. Rata muutenkin oli hieno, etenkin keinu, jonka Luna juoksi aivan päähän! Vau! Lopussa meinasin olla pulassa, mutta taisteltiin loppuun asti ja nollana maaliin! Mahtia!


Ja sitten hyppäri. No se meni plörinäksi heti lähdössä, kun Luna varasti. Ehdin käskyttää sen uudestaan istumaan, mutta se ilmeisesti paineistui tästä, koska tuli sitten kakkosesteestä ohi suoraan lahkeeseen haukkumaan.. Välissä onnistunut pätkä, kunnes teki taas saman, eli lähti vaan juoksentelemaan ohi esteistä ja haukkui. Päätin sitten napata neidin kainaloon, koska tällainen käytös ei ole toivottavaa radalla. Luna oli tilanteesta hyvin häpeissään kun huomasi, että sylikyytiin joutui ;) Video tästä saa jäädä omiin arkistoihin ;)

Kaikkiaan onnistuneet kisat ja kivaa oli :)

Seuraavana päivänä oli vuorossa näyttely kuukauden tauon jälkeen, kun sunnattiin Jyväskylä KV:seen. En jaksa sen suuremmin aiheesta selitetllä, vaan kerron tärkeimmät. Viva kehässä junnuluokan toisiksi viimeisenä ja sai pöydällä lähes pelkästään kehuja. Homma meni sitten reisille, kun piti liikkua. Tuomari, Lena Danker, halusi että juostaan reippaasti. No sehän aiheuttaa sen, että Viva nostaa hännän ja tälle tuomarille se oli sitten ehdoton ei ja Vivalle sen seurauksena EH. Luna sen sijaan sai hirvittävän vikalistan. Eipä siitä löytynyt muuta hyvää kuin upea väri ;) Yllätyin kyllä kovasti, että pelkistä moitteista huolimatta neiti sai ERIn! Kyllä nauratti. Kilpailuokassa ei sitten sijoja herunut. Mikä yllätys ;) Ihan kivaa kuitenkin oli ja päästiin näkemään Vivan kasvattajaa ja siskoa ja veljeä :)

Tänään ohjelmassa oli sitten vielä HSKH:n viikkotreenit, jonne Lunan kanssa suunnattin ja tyttö oli kyllä taas ihan liekeissä. Omakin kunto alkaa selvästi nousta, sillä juoksin viiteen minuuttiin tuon 19 esteen radan kolme kertaa putkeen ;) Nollana! Tässä viimeinen, vaikka kaikki kolme olisivat ihan julkaisukelpoisia :D


Treenien jälkeen Luna teki hetsattuna vielä muutaman keinun ja puomin. Ja voin sanoa, että VAU! Kun Lunan saa ärsytettyä siihen pisteeseen, että meinaa purra pitelijää, niin hitsi vie miten se tekee! Keinut oli hienoja ja puomi niin mahtava, että olin aivan varma ettei pysähdy, mutta kyllä vaan pysähtyi. Ihana Luna! <3 Viva treenasi myös aiheena takaakierto-päällejuoksut ja hyvin alkoi hoksaamaan :) Myös Viva teki yhden aivan törkeän hienon puomin! Kyllä siitä melkoinen menijä vielä tulee. Kunhan olisi vain terve, niin saataisiin jatkaa tätä harrastusta. Kuukauden päästä neiti siis täyttää vuoeden ja heti Messarin jälkeiselle viikolle on tarkoitus terveystarkit varata. Hui kun jännittää!

Nyt on ohjelmassa pari kevyempää, lenkkeilyn täytteistä päivää ja sunnuntaina taas kisataan Lunan kanssa. Tällä kertaa Lempäälässä kahden radan verran. Saapa nähdä jatkuuko meidän hyväntekemisen putki kisoissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti