lauantai 1. kesäkuuta 2013

Mikä fiilis!!

Kesä kauneimmillaan ja lämpöä riittää, mikäs sen mukavampaa? Ehkä se, että tänään päästiin viimein korkkaamaan agilityssä kolmosluokka, kun ajeltiin Lunan kanssa Saloon starttaamaan yksi hyppäri.

Puitteet kisapaikalla aivan mainiot ja ihanasti aivan vierestä lähti pururata jolla pääsi hyvin lämmittelemään. Luna oli tuttuun tapaan täysin uudessakin paikassa kuin kotonaan ja kun hoksasi mihin on tultu, niin pitihän sinne radalle hieman huutaa... ;)

Startattiin siis hyppärillä, jolla tuomarina oli Minna Räsänen. Rata oli oikein kiva, eikä juuri ohjauskuvioilla tarvinnut kikkailla, vaan ihan perusohjauksilla pärjäsi. Jälkeenpäin ajatellen ja videolta katsottuna olisi joihinkin kohtiin voinut suunnitella paremmat ohjaukset tai ainakin ohjata paremmin ajoissa, kun paikka paikoin linjat venyy melkoisesti. Tyytyväinen olin kuitenkin tähän ekaa kolmosten rataan ja olisi se hölmöä olla olematta, sillä nolla tehtiin! Taitava Luna!


Lunan kanssa oli kyllä taas niin kiva kisata ja oli kiva huomata, että ainakaan tämä rata ei ollut tasoltaan meille liian vaikea. Tästä on hyvä jatkaa ja heti huomenna ajellaan samaan paikkaan kisaamaan toinen hyppäri! :) Huomisen tavoitteeksi asetan että liikun itse paremmin ja luotan koiraani enemmän. Sillä sehän osaa! Niinkuin videolta näkyy. Täytyy vaan alkaa oikeasti uskoa siihen! :)

1 kommentti: