maanantai 10. kesäkuuta 2013

Salon ryhmänäyttely 9.6

Eilen suunnattiin Saloon ryhmänäyttelyyn. Kehään pääsivät Luna ja Rossi. Viva oli mukana turistina. Tuomarimuutoksesta johtuen (pennut ja urokset siirretty toiselle) esiintyi Luna poikkeuksellisesti ensin. Nartut tuomaroi irlantilainen Fiona Clarke. Lauantaisen tyrmäyksen jälkeen jännitti normaalia enemmän mennä kehään, vaikka tuomari olikin junnuille jakanut pelkkää punaista... Tällä kertaa jännitys oli turhaa ja punainen sieltä meillekin heilahti. Hetki jouduttiin odottelemaan ja sitten päästiin kilpailuluokkaan, jonne pääsi yhteensä 6 koiraa nuortenluokassa. Tuomari juoksutti ensin ryhmänä. Siirsi Lunan heti letkan ensimmäiseksi koska sanoi sen liikkuvan niin reippaasti. Niinhän se liikkui ja se taisi ratkaista kisan, sillä Luna voitti! Vitsit sentään! SA saatiin myös ja kyllä tuli onnenkyyneleet silmiin. Niin hyvältä H:n jälkeen tuntui. PN-kehä meni jo niin totutusti läpijuoksuksi. Tässä pari kuvaa Lunasta. Kuvat on ottanut Sirpa Saari.

Rossi pääsi sitten Päivi Eerolan syyniin. Ja kuten arvasin, niin tyrmäyshän sieltä tuli. Tosin ainoastaan koon takia. Rossi mitattiin kokoon 41cm ja nyt se on uskottava, että herra on venähtänyt lisää ja kokoa nyt on hieman turhan paljon. Muuten arvostelu oli todella hyvä ja Eerola sanoikin, että harmi kun se on liian iso, koska muuta vikaa herrassa ei ole. Vihreä lappu, eli T oli tulos. Rossista löytyi myös pari kuvaa jotka on ottanut myös Sirpa Saari.
Molempien arvostelu löytyvät omalta sivultaan.

Viikolla ohjelmassa on taasen normi arkea höystettynä Maijun agitreeneillä ja lauantaina Luna pääsee taas näyttelykehään. Viva lähtee turistiksi, koska Vivan isä on tulossa samaan näyttelyyn. Toivottavasti saadaan otettua Isä-Tytär potretti! :) Sunnuntaina suunnataan sitten katsomaan agilityn SM-kisoja, joissa hyvällä onnella kisaamme Lunan kanssa ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti