lauantai 1. huhtikuuta 2017

Aika rientää

Pennut täyttivät tänään jo 4 viikkoa. Kiinteän ruoan maistelu on aloitettu ja muutto pentulaatikosta olohuoneeseen isompaan aitaukseen on tapahtunut. Kyllä tuota kasvua on ihana seurata ja nyt ne alkavat jo olla ihan pieniä koiria! Aitaukseen kun menee niin kiipeävät hännät vipattaen syliin, pussaavat naaman märäksi ja retuuttavat leluja ja toisiaan :) Viimein olen saanut nyt myös mielestäni kaikkiin kyselyihin vastattua ja tosiaan näillä näkymin pennuille on kodit löytyneet :)

Kuunhohteen Kaunotar, "Baila" 4vkoa 1106g 
Baila <3

Kuunhohteen Kulkuri, 4vkoa, 1368g

Poitsu <3

Viime viikonloppuna pyörähdettiin myös pikavisiitillä Viron Narvassa Vivan ja Rudin kanssa. Yksipäiväinen inttinäyttely oli kyseessä ja suuri yllätys kun shelttejä oli ilmoitettu yhteensä vain 4! Ja niinhän siinä lopulta kävi että Rudi oli ROP ja Viva VSP ja näin ollen molemmille CACIB. Rudin kohdalla tämä tarkoitti myös sitä että poju on nyt vahvistusta vaille oleva C.I.B!! Ehdimme vielä jäädä ryhmäkehiinkin ja siellä menestys jatkui, sillä Rudi oli lopulta RYP-3!! Aika huikeaa!
Nyt on Vivakin yhtä CACIBia vaille C.I.B ja viimeistä voidaan alkaa vuoden vaihteessa metsästää. Välissä mamma pääsee lempipuuhaansa, eli pentujen tekoon! Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt että se astutetaan seuraavaan juoksuun joka on odotettavissa kesä-heinäkuussa! Yhdistelmä tulee olemaan yhden suuren unelman täyttymys <3

Tänä viikonloppuna oli ohjelmassa myös shelttierkkari joka jäi meidän osalta väliin tällä kertaa. Jännitin kotisohvalla kasvattipoiken menestystä, enkä turhaan! Kasvattipoika Rocky, eli Kuunhohteen Iltahämärä oli upeasti AVO-ERI AVK1 SA PU2 SERT ja sen myötä tuore FI MVA!! Aikamoisen huikeaa!! Olen sanomattoman onnellinen erityisesti siitä että yhdessä veljensä Zicon kanssa ne ovat kodeissa joissa pääsevät esille ja että omistajat tykkäävät niiden kanssa kehiä kiertää. Ja iloitsen suuresti että pojat vielä ovat niin hienosti pärjänneet :) Se kun tuottaa omistajille varmasti yhtä paljon iloa kuin minullekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti