maanantai 8. helmikuuta 2016

Täsmäisku

Rudi pääsi Kepon viemänä pyörähtämään eilen Virossa näyttelyssä. Minun kun piti viettää viikonloppu FitDog - leirin parissa, mutta se suunnitelma vaihtui sairasvuoteeseen vuosisadan kuumetaudin osuessa päälle. Makoilin siis itse kotisohvalla ja jännitin.

Kyseessä oli siis inttinäyttely ja toiveissa saada Rudin CACIB-tili avattua. Shelttejä oli venäläistuomarille ilmoitettu 15 kappaletta. Ennakkoon tiesin ainakin yhden kilpailijan Rudilla olevan, muu selvisi vasta luettelosta. Olin ilmoittanut Rudin avoimeen luokkaan, vaikkei se oli vielä kahta täyttänytkään. Tuo nuortenluokka kun tuntuu olevan sellainen väliinputoajien luokka :D

Lopulta luettelosta selvisi että avoimina uroksia oli kolme. Tilanne tietoja sateli tasaisesti puhelimeen ja lopulta hieno uutinen, eli Rudi meni ja voitti luokan saaden myös SAn. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt, sillä valioitakin oli.

Lopulta hillittömän jännityksen päätti puhelimeen tullut kuva ja siinä se sitten näkyi, Rudi voitii urokset! Näin ollen se hartaasti toivottu CACIB napsahti plakkariin!

Sitten jännättiin lisää, sillä ROPin valinta oli vielä tulossa. Ja kun riemastuttavasti Rudin sisko Fira meni ja voitti nartut, oli siellä sisarukset vastakkain. Näistä Rudi veti tällä kertaa pidemmän korren! Käsittämätöntä! :)


Ilahduttavasti myös poikien matkaseurueen koira oli ROP, joten ryhmäkehät kutsuivat. En odottanut sieltä yhtään mitään menestystä kun kaiken huipuksi Kepo joutui itse kipittämään sinne Rudin kanssa :D Ja kun sitten puhelimeen poksahti kuva, jossa kaksikko pokkaa ykköspalkinnon, niin johan loksahti leuka. Rudi siis meni ja voitti ryhmän!!!!! Kuvat alla Ville Jolkkonen.Luonnollisesti kaksikko kävi vielä BIS-kehässä pyörähtämässä, mutta sieltä ei enää sijoitusta irronnut. Jos olisi, niin itseltä olisi kyllä taju lähtenyt :D Sen verran uskomatonta oli jo tämä menestys :) Rudi sai omaksi suureksi riemukseen valita myyntikojuista mieleisensä lelun, jonka se sitten kotona suolesti viidessä minuutissa :D Sattuneesta syystä meillä lelut eivät sisällä vanua yleensä edes hankintavaiheessa, sillä Rudi tuhoaa ne hetkessä, mutta tämän menestyksen kunniaksi se sai näin ihan luvan kanssa tehdä :D Huomenna palkitseminen jatkuu, sillä poju pääsee astumispuuhiin. Toivotaan että tärppää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti