maanantai 1. helmikuuta 2016

Lapsiosasto vauhdissa

Tammikuu on sujunut pitkälti näyttelyiden merkeissä. 9-11.1 Suunnattiin Tarttoon junioriosaston ja yhden lainalapsen kanssa. Ja reissu oli enemmän kuin onnistunut! Zlatan oli nimittäin lauantaina peräti ERI1 SA jun-SERT ROP-jun PU1 ROP ja RYP-4! BIS-junior kehässäkin poimittiin vielä jatkoon muttei sijoituksille asti siellä päästy. Dita yllätti ollen ERI1 SA jun-SERT VSP-jun PN4. Eli molemmille ekat junnusertit!Sunnuntaina Zlatan lähes toisti lauantain menestyksen ollen ERI1 SA jun-SERT ROP-jun PU1 VSP. Ditalle EH kun pikkuneitiä pelotti niin kovasti. Reissu oli kaikkinensa onnistuneempi kuin osasin toivoakaan!

Seuraavana viikonloppuna suuntasimme lauantaina Turun näyttelyyn. Siellä tuloksina Zlatan ERI4 ja Rudi upeasti ERI1 SA PU4! Myös kasvattipojat olivat kehässä ja niden tuloksina K.Iltahämärä ERI3 SA ja K.Uusikuu upeasti ERI1 SA PU3 ja VASERT!! :)

Seuraavana päivänä oli vuorossa Lahden ryhmänäyttely ja siellä omien tulokset hienot; Zlatan ERI1 SA PU4, Rossi ERI2 ja Luna ERI3. Kasvateista K.Iltahämärä ERI ja K.Uusikuu ERI2. Tämän näyttelyn jälkeen totesin että Luna kiertää tänä vuonna kehiä hyvin vähän. Katsotaan josko erkkari ja joku muu jos sattuu tuomari joka siitä todella tykkää :)

21.1 tuli Rudista sitten jälleen isä, kun Tornion morsian pyöräytti melkoisen pentukatraan. Peräti KUUSI pentua! Saldona 2 trikkipoikaa, 2 merlepoikaa ja 2 trikkityttöä :) Pennut voivat tänäkin päivänä erittäin hyvin ja Tuikku hoitaa ne suurella rakkaudella :) Alla olevat kuvat on ottanut Kati Korkeamaa :)Mennyt viikonloppu sujui taas näytelmäretken merkeissä. Tällä kertaa suuntana Viron Narva. Ja taas oli menestys melkoista. Zlatan lauantaina ERI1 SA jun-SERT ROP-jun PU1 ROP ja Dita ERI1 SA jun-SERT VSP-jun PN3. Näiden tulosten myötä Zlatanista tuli EE JMVA tasan kolmella Viron näyttelyllä! Huimaa!! :)

Seurueemme saldo! :)


Sunnuntaina jännättiin Ditan puolesta, sillä silläkin oli mahdollisuus tuo titteli nimensä eteen saada ja niin se vaan sekin sen sai! Zlatan ERI1 SA ROP-jun PU1 VSP ja Dita ERI1 SA jun-SERT VSP-jun PN3!! Miten ylpeä olenkaan erityisesti Ditasta, sillä sen kanssa on tehty kovasti hommia tuon jännityksen kanssa nyt viimeiset kolme viikkoa. Sille kun iski juoksuista johtuen kamala mörkökausi päälle :D Oli hienoa huomata miten paljon rennompi se oli Narvassa ja antoi ongelmitta tuomareiden kopeloida, mikä ei Tartossa sujunut juuri lainkaan.

ROP Vicway Million Dollar Baby ja VSP Kuunhohteen Houkutus
Kuva: Jari Närhi

veli ja sen sisko! <3 <3


Nyt sitten suunnataan kolmen viikon päästä Latviaan tavoittelemaan junnusertejä sieltä. Molemmille riittää yksi, eli toivotaan onnistunutta reissua :) Myös Rudi ja Viva lähtevät reissuun niitä isoja SERTejä metsästämään :)

Sitä ennen ohjelmassa on agilitya kun ensi viikonloppuna on viimein FitDog-leirin vuoro ja torstaina alkavat myös Jennan treenit Akatemialla johon huikeasti saimme peruutusten takia kaksi paikkaa!! Kuinka huikeaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti