maanantai 9. maaliskuuta 2015

Maha kasvaa!

Parina viime viikonloppuna on kisattu Lunan kanssa parit kisat. Viikko sitten 1.3 sunnuntaina käväistiin Jyväskylässä kisaamassa kolmen radan verran. Ei merkintöjä kisakirjaan, mutta radoissa oli paljon hienoja pätkiä. Kontakteista keinu ja A toimivat erinomaisesti, mutta puomi taasen ei. Ja nyt tultiin sitten siihen tulokseen, että pysäytystä täytyy ruveta kunnolla työstämään, sillä juoksaria tuskin riittävän varmaksi saadaan enää ennen arvokisoja. Sitä ei kuitenkaan unohdeta, mutta keskitytään nyt enemmän vahvistamaan säpäkkää pysäytystä.

Eilen kisattiin Lohjalla myös kolme rataa. Päivä alkoi hyppäriltä ja siitä tekaistiin sitten oikein näppärä nolla ja aikakin riitti toiseen sijaan. Paikoin oli edelleen kohtia joissa Luna ehtii kysyä ohjeita ja vauhti hidastuu, joten vielä olisi tuostakin pari sekunttia ainakin ajasta saanut pois :)


Kaksi muuta rataa olivat sitten agilityratoja ja ne menivät hiuksenhienosti hyllyiksi. Ensimmäisellä näistä en osannut rytmittää keinulta lähtöä ja vapautin Lunan niin nopeasti, etten saanut tarvitttavaa etumatkaa ja epätovoisesta pyllistelystä huolimatta en ihan saanut Lunaa hypyn oikealle puolen :D Mutta tällä radalla tuli sitten ensimmäinen selvä osuma kun juoksutin puomin! Ei se hyvä osuma ollut, mutta selvä kuitenkin :)Viimeinen rata oli sitten aina toiseksi viimeiselle putkelle asti nolla, mutta sitten huolimattomasti huiskaisin ja Luna otti aivan oikein hypyn putken sijaan. Nyt pysäytin puomilla. Ei se hyvä puomi ollut, mutta tuli kuitenkin suoraan kontaktille asti, vaikkakin hitaasti.


Kaikkiaan tosi hyvä fiilis radoista jäi. Virheet olivat hiuksenhienoja ja pääosin kaikki toimi. Luna myös liikkuu hyvin, mikä on epätavallista näin juoksun jälkeen. Toivottavasti sama meno jatkuu ensi viikonloppuna Liedossa ja Janakkalassa! :)

Viva on keskittynyt masun kasvatteluun ja se alkaakin näyttää melkoisen komealta. Keskiviikkona mennään käymään röntgenissä, josta toivottavasti saadaan varmuus pentujen lukumäärästä :)

Viva 49vrk <3

1 kommentti: