sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Se tunne kun kova työ on tuottanut tulosta

Tänään suunnattiin kisaamaan TSAUlle, Lietoon. Ohjelmassa neljä rataa lämpimässä hallissa. Ja halli oli muuten oikeasti LÄMMIN! Siis ihan hiki tuli ja T-paita ei olisi ollut huono asuvalinta :D Tuloksilla, tai oikeammin kisakirjaan merkittävillä sellaisilla, ei tänään juhlittu. Nimittäin ei voi sanoa että tulosta ei olisi tullut. Nimittäin kolmen kuukauden kontaktitreeni on oikeasti tuottanut huikeita tuloksia. Etenkin keinulla, mutta tänään saatiin myös vahvistus siitä, että puomikin saadaan vielä toimimaan :)

Ensimmäisellä radalla ei ollut keinua lainkaan. Puomin Luna tällä radalla loikkasi, kun en päässyt riittävästi edelle ja jäi odottelemaan eikä edennyt kuten treeneissä. Hyllyksi rata meni kun ampui siten loikan jälkeen aivan väärälle hypylle :D

Toisella radalla sitten oli keinu. Ja tuo TSAUn keinu ei kyllä omiin suosikkeihin kuulu. Tosi ylös täytyy koiran tulla ennenkuin lähtee laskemaan ja Luna ei tällaisista kauheasti ole pitänyt, joten yhtään en tiennyt mitä odottaa sen suorituksen suhteen. Mutta Luna päätti laitella aivan huikean hienon keinun! Avitin kädellä vedättämällä, mutta Luna oli lähinnä sen näköinen, että voisitko poistua kauemmas kun hän suorittaa :D Puomilta loikkasi tälläkin radalla, kun en taaskaan päässyt edelle. Sitä ennen oli myös pudottanut yhden riman, joten radan lopputulos 10.

Kolmas rata oli hyppäri ja se hyllytettiin heti alkumetreille, kun lähetin hätäisesti hypylle ja Luna ei ihan ehtinyt lukita estettä kun jo lähdin rynnimään, niin lähti sitten liikkeen mukaan ja ampui suoraan putkeen :D Korjasin kun halusin tehdä kohdan treenimielessä :) Loppuradasta pudotti jo päivän toisen riman :O Hassu otus kun painelee räkä poskella, niin ei siinä ehdi aina katsoa osuuko rimaan vai ei :D

Viimeinen rata oli sitten päivän huikein. Ainoa virhe tuli kun lähetin TAAS hätäisesti hypylle kun tarvitsin etumatkaa ja Luna tuli taas liikkeen mukaan. Ilman tuota olisi voitettu rata. Mutta eipä harmittanut yhtään, sillä Luna teki TÄYDELLISEN keinun ja puomin! Nyt pääsin vedättämään puomilla, joten rytmitti juuri niinkuin pitää. Keinun annoin suorittaa itse ja jätin sen yksin suorittamaan kun tarvitsin siinäkin etumatkaa ja Luna teki täydellistä työtä. Tuli aivan ylös ja odotti vapautuskäskyä. Ei ajatustakaan varastamisesta! Huikea otus! <3 Tästä radasta laitan videon, sillä fiilis oli aivan huikea!


Oikeasti meinasi itku päästä radan jälkeen. Kuinka hienoa oli nähdä, että johdonmukaisella treenillä voi saada aivan huimia tuloksia ja oikeasti todella lyhyessä ajassa! Nyt tiedän, että puomi saadaan toimimaan ja keinu toimii jo. Niin hirveä treenimotivaatio tästä taas tuli, että oksat pois. Ja ensi viikolla päästään kahteenkin kertaan Jennan silmien alle treenaamaan, joten paremmin ei voisi olla! <3

Ja muutenkin viime päivät ovat olleet onnistuneita. Torstaina käytiin Marilla, jossa hoidettiin Luna ja Kiara. Hyvin ehdittiin, sillä Luna oli niin hyvässä kunnossa Ojangon kaatumisesta huolimatta, että vaati vain kymmenen minuutin käsittelyn! JES! Kiarakaan ei ollut erityisen pahassa kunnossa, mutta lienee sanomattakin selvää, että tuolla raivolla kun se juoksee päivät menemään, niin ei hoito hukkaan mennyt ;) Ensi viikolle olisi aika Marille myös, mutta onneksi voin tällä kertaa perua sen, sillä ei ole tarvetta sinne mennä :) Kiaralta ei myöskään sittenkään tarvinnut tuota takakannusta toistaiseksi poistaa. Kynsi meni kokonaan poikki, mutta on tosi siisti, eikä ole vuotanut yhtään, joten emme ryhtyneet neitiä turhaan rauhoittamaan. Katsotaan mitä tehdään jos toistuvasti alkaa vaivata :)

Perjantaina sitten alkoi Rossia viimein kiinnostaa herralle viime sunnuntaina kylään tullut morsian. Ihan ei saatu astutusta perjantaina onnistumaan, mutta lauantaina Sarin riennettyä apuun, oli pariskunta ensimmäisellä yrityksellä nalkissa! Josko viimein saataisiin ensimmäiset elävät jälkeläiset Rossille! :)

Kiarakin täytti 9kk reilu viikko sitten ja neiti on kyllä kasvanut komeisiin sheltin mittoihin ;) Koko prikulleen samanveran kuin Rossilla. Tarkkaa mittaa en arvaile, mutta alle 43cm ;) Rudi täyttää tänään 7kk ja herralla kokoa on nyt n.38,5cm. Tuskin tuosta enää hirveästi kasvaa, eikä kyllä hirveästi tarvitsisikaan ;) Hienoja puupeja ovat molemmat, mutta ei haittaisi jos hieman jo pikkuhiljaa aikuistuisivat! :D Toki Rudi sen on jo toisella tapaa tehnytkin, sillä pikkupoju on jo muutaman viikon nostanut komeasti jalkaa! Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Rossi oli 14kk kun nosti ensimmäisen kerran jalkaa :D Rudilla on myöskin lopultakin kaiki hampaat suussa. Hetken näytti että toinen P1 alhaalta jää uupumaan, mutta niin vain se sinne suuhun tupsahti. Hieno poju siitä on kaikkineen kyllä kasvamassa ja maltan tuskin odottaa että sen saa virallisiin näyttelykehiin mukaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti