torstai 12. kesäkuuta 2014

Huippufiilis!

Näillä näkymin huomenna ja sunnuntaina juostaa Tampereella! Eilen ja toissapäivänä kisattiin jo, eikä käsi tolkuttomasti menoa haittaa. Lappeenrannassa tiistaina ei käytännössä haitannut yhtään, sillä laiteltiin tuplanolla sijoilla 2. ja 2. ja sitä myöten Lunan sertitili on nyt tapissa tovin, kun puudeli nappasi toisen SERT-H:n!


Eilen Purinalla meno oli sitten hankalampaa ja hyllytettiin molemmat radat pieniin virheisiin ;)

Tänään kävin kuvauttamassa käden uudemman kerran, jotta on varmasti pysynyt hyvässä asennossa. Tämä hieman jännitti, sillä eilen siihen hieman juokseminen vaikutti kipuiluna. Kuvissa ei kuitenkaan onneksi ollut mitään toimenpiteitä aiheuttavaa. Lääkäri totesi agilitystä myös, että saa juosta,kunhan en kaadu käden päälle :D Tuunasin myös kipsin kisakuntoon:


Meidän resepti viikonloppuun on seuraava: mennään ja tehdään se mikä osataan ja se riittää sitten juuri siihen mihin se riittää. Mutta ennenkaikkea me aiomme nauttia siitä yksinkertaisesta asiasta, että PYSTYMME osallistumaan. Se kun ei ole koskaan itsestäänselvyys. Aion nauttia joka hetkestä jonka saan Lunan kanssa radalla viettää. Se antaa aina kaikkensa, joten on vain reilua sitä kohtaan, että minäkin annan. Ilman Lunaa, ei meitä kisoissa edes nähtäisi. Luna <3 Joten nauttikaa siitä koiran kanssa yhdessä tekemisestä. Senhän se tässä tärkeintä tulisi olla, eikö? :)

2 kommenttia:

  1. Säästitkö kipsin itselläsi muistona? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se roskiin meni suoraan! :D En halunnut mitään tuosta muistuttamaan jälkikäteen :)

      Poista