torstai 22. toukokuuta 2014

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Nyt siis päivitystä viime viikonlopusta. Ennen sitä vielä video viime keskiviikon kisoista, joista tehtiin yksi nolla sijalla 2. :) Perjantaina Sonia saapui koirineen meille kyläilemään. Illalla lenkkeiltiin ja muuten vain oleiltiin :)


Lenkkipoppoo :)
Lauantaina suunnattiin sitten Järvenpäähän kisaamaan. Lunalla oli ohjelmassa neljä rataa. Ensimmäinen rata oli loppusuoralle asti oikein hyvä. Sitten jäin kökkimään takaakiertoon lähetyksessä, enkä päässyt pois alta ajoissa, joten jouduin tekemään pelastavan takaaleikkauksen. Tästä johtuen jäin puomilla jälkeen, enkä tajunnut käskyttää alastulolla, joten Luna loikkasi komeasti, kun ei tiennyt mitä siltä haluttiin. Vitosella siis maaliin. Tältä radalta Sonia ja Stella nappasivat komean nollavoiton ja näin ollen Stellasta leivottiin FI AVA! Onnea! <3


Toinen rata oli hyppäri ja oikein kiva sellainen. Huono valssi ennen pituutta aiheutti liian reippaan lähetyksen sen jälkeiselle hypylle ja Luna haki komeasti putken :D Siitä siis hyl, mutta oikein kivaa menoa muuten :)


Kolmas rata oli agirata ja tältä radalta tehtiin oikein hyvä nolla :)


Viimeinen rata oli taas hyppäri. Tältäkin radalta tehtiin hieno nolla ja aikakin riitti kolmanteen sijaan. Vain kolme kymmenystä voittajasta :P Tiukkaa siis oli :)


Kaikkiaan kisoista  jäi todella hyvä fiilis. Tekeminen alkaa olla hyvää ja varmaa :) Nyt yritetään saada sama jatkumaan :)

Kisojen jälkeen käytiin uittamassa koirat ja samalla palauttelevalla lenkillä :) Lisäksi piti juhlistaa Stellan valioitumista jäätelön ja kuohuvan kera :)Tytöt edustuskunnossa ;)


"Heitä jo se pallo!!!"

<3


Elämäni valot <3<3<3
Sunnuntaina oli sitten ohjelmassa ryhmänäyttely Riihimäellä. Tuomarina Georgialainen George Schogol, jolla Luna on käynyt viime kesänä hyvin tuloksin. Shelttejä oli ilmoitettu yhteensä 81 ja näistä 51 narttua. Viva esiintyi ensin junnuissa. Junnuja reilut kymmenen ja Viva jälleen viimeisenä. Tuomari tuntui tykkäävän kovasti ja melko nopeasti siirsi Vivan ykköseksi. Viva siis voitti luokkansa ja sai SAn. Sitten oli aika pitkä odotus ennen valioiden alkua. Valioissa oli viisi koiraa ja Luna oli näistä ensimmäinen. ERI saatiin, kuten kaikki muutkin valiot. Nyt tuomari mietti pitempään ja juoksutti kaikki vielä edestakaisin. Hieno oli sitten hetki, kun osoitti Lunan ykköseksi! Myös Luna siis voitti luokkansa. Aika mahtia! :) Sitten pähkäiltiinkin vetskujen ajan Jukan kanssa, että kumpi esittää kumman. Pakko oli sitten tehdä niin, että itse menin Vivan kanssa ja Jukka Lunan. Viva nimittäin esitteli sellaisia iloloikkia ja hännänliputusta kun Jukka juoksutti sitä ;) PN-kehässä sitten kierros ympäri, jonka jälkeen tuomari poimi neljä jatkoon. Viva ensimmäisesnä, sitten Luna, valioitten toinen ja veteraanien voittaja. Vielä kierros ympäri ja siinä oli järjestys. Viva voitti nartut! Ja Luna oli toinen! Käsittämätöntä! Näin ollen Viva sai SERTin myös. Vautsi! Kuvat alla on ottanut Satu Tuominen.

Sitten oli vielä ROPin valinta ja tässä uros onneksi veti pidemmän korren. En olisi kuitenkaan jäänyt isoon kehään Vivan kanssa, joten parempi näin päin :) Päivä ylitti odotukset todella moninkertaisesti, enkä voisi iloisempi olla :) Kotona piti vähän ottaa sitten poseerauskuvia. Viimein myös Lunasta viime viikonlopun palkintokuvat :)Seuraava näyttely onkin sitten Viron Voittaja reilun viikon kuluttua. Siellä myös Viva ja Luna kehässä.

Elien suunnattiin sitten Lunan kanssa Remediumiin ja Marin käsittelyyn. Ja nyt oli Luna oikein hyvässä kunnossa. Mitään isoa ei ollut, pieniä kireyksiä siellä täällä, mutta paljon vähemmän kuin viimeksi. Hienoa! SM-kisojen jälken sitten seuraava kerta, vaikka Mari oli sitä mieltä, että riittäisi 2-4kk päästä. Itse päätin jo viimeksi, että jatkossa käydään kerran kuussa, niin pysyvät paikat varmasti kunnossa :)

Luna valittiin myös HSKH:n minijoukkueen varakoirakoksi, joten saatamme juosta joukkuekisassa myös lauantaina. Toivottavasti kuitenkaan emme sinne päädy jonkun muun loukkaantumisesn takia. Paikalle kuitenkin suuntaamme kannustamaan jos ei muuta :)

Viikonloppuna lauantaina kisataan Kotkassa ja sunnuntaina suunnataan Rossin kanssa Huittisiin luonnetestiin. Hauska nähdä miten herra reagoi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti