lauantai 24. toukokuuta 2014

Kiitos Kotka! - Jälleen kerran!

Tänään kisattiin Kotkassa Lunan kanssa kolme Sami Topran rataa. Herra ei meitä helpolla päästänyt millään radalla. Olin yksin liikenteessä, joten videoita radoista ei ole, kun ei yhtään tuttuakaan, joka olisis riittävän kaukana meistä startannut, ollut paikalla.

Eka rata oli agirata, joka sujuikin oikein hyvin. Ainoastaan keinulta tuli pitkästä aikaa virhe. Luna ei tullut kontaktille asti, vaikka liian aikaisin ei sentään hypännyt. Vitonen siis tuloksena ja se ritti sijaan 5., koska rata oli sen verran kinkkinen, että nollia tuli vain kaksi.

Kotka 24.5.2014 C-rata
Toinen rata oli hyppäri ja todella kiva sellainen.


Ainoa mitä oikestaan jännitin, oli kolme peräkköistä valssia esteille 11-13 :D Turhaan jännitin, sillä hyvin onnistui. Luna irtosi sitten renkaan jälkeen tosi hyvin hypylle ja putkeen, joten ehdin vaivatta persjättöön muurin jälkeen. Ja nyt ensimmäistä kertaa Luna ei loppusuoralla kysellyt yhtään, vaan paineli täysillä maaliin :) Nolla siis tehtiin ja pitkästä aikaa tuuletin radan jälkeen, sillä rata tuntui tosi hyvältä. Kärkeen mentiin tuossa vaiheessa, mikä ei nyt kovin kummoinen juttu ollut kun Luna starttasi toisena ;) Saatiin jännittää ihan loppuun asti. Kaksi koiraa meni lopulta ohi ja sitten jännitin olivatko molemmat valioita ja että olihan kaikki ilmoittautuneet paikalla. Niitä kun oli tasan se 30. Jännitys laukesi kun tulokset tuotiin. Kaikki koirat olivat paikalla ja molemmat meidän edellä olleet olivat valioita, joten viimein se tuli. Lunan ensimmäinen SERT-H! Ja kyllä pompin aivan häpeilemättä onnesta. Hämmennys oli myös suuri, kun ihan tuntemattomat ihmiset tulivat kehumaan rataa ja kysymään, että joko se viimein sai sen sertin. Saihan se. Viimein :)


Ja se myös meni kovaa, sillä 2,5 sekunttia Ryynille jääminen ei ole ollenkaan paha! :)

Viimeinen rata meni sitten hyllyksi heti alun putki-puomierottelussa, kun Luna meni putkeen. Huomaa ettei ole näitä treenattu aikoihin. Muuten rata sujui ihan kohtuu hyvin. Tein mm. backlapin kepeille ja se onnistui hienosti. Eikä välissä vedossa ysihypylle ollut mitään ongelmaa. Ja tämän radan keinu oli hieno! :)


Sertiposeerausta ei tänään ehditty ottaa Grillauksen ja Suomen pelin viedessä suurimman huomion, mutte ehtiihän sen :) Huomenna suunnataan Rossin kanssa luonnetestiin. Jännää! :)

1 kommentti:

  1. Hienoa, onnea blogin lukijalta! Millä ohjelmalla teet nuo agiradat?

    VastaaPoista