perjantai 15. helmikuuta 2013

Treenit ja epikset

Keskiviikon treenien rata näytti tältä:

keskiviikko 13.2
Aika kiva rata oli. Tehtiin pari nollaa ja sitten keskityttiin pariin kohtaan erikseen. Treenattiin niistopersjättöä esteelle 5 ja saksalaista esteelle 11. Luna hoksasi molemmat tänään varsin nopeasti ja teki iloisena hommia. Keinua otettiin myös useampaan otteeseen ja lopulta Luna ei olisi sen treenaamista malttanut lopettaa ollenkaan ;) Neiti oli siis kaikkiaan vallan pätevä ja vauhtiakin sain taas ulos kivasti :) Lopuksi innostuttiin vähän muiden ryhmäläisten kesken askartelemaan teipin kanssa... Alunperin oli tarkoitus vaan teipata rengas mustaksi (se kun on ollut harmaa ja ilmeisen vaikea koirien hahmottaa, kun myös seinät ja lattia on harmaa) Ja rimoihin valkoiset raidat, mutta siitä se ajatus sitten lähti ja tässä on lopputulos:

Kuvassa Pete ja koirat Rocky, Luna ja Huli.
Että tällaista siellä keskiviikon treeneissä oikeasti tapahtuu! ;) Eikä ketään haitannut, että teippiruljanssin takia kello oli lähes 11 illalla kun viimein oltiin valmiita. Mutta hauskaa ainakin oli! :D

Eilen suunnattiin sitten Lunan kanssa ystävänpäivän kunniaksi Lietoon ATT:n järjestämiiin agiepiksiin.  Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin hyvin vähän katsella menoa ja vaihtaa kuulumisia Sonian ja Stellan kanssa, jotka nyt kerrankin tavattiin muualla kuin näyttelykehä laidalla. Eikä taas tylsää ollut ;)

Startattiin möllihyppärillä kahteen kertaan. Rata näytti tältä:

ATT:n möllirata 14.2
Varsin kiva rata ja päätin heti rataantutustumisessa kokeilla esteelle 11 treeneissä tekemäämme niistopersjättöä. Luna keskittyi mainiosti jo heti ensimmäisellä radalla. Se ei ole tainnut koskaan olla noin hyvin kuulolla ja ohjattavissa kuin nyt oli. Etukäteen pelkäsin pussin tuottavan ongelmia, kun siitä on taas tovi kun sitä on menty ja oikeassa olin. Alkuradan meni oikein hienosti, mutta pussiin sitten homma tyssäs. Kolmen yrityksen jälkeen viimein joku tuli ystävällisesti pitämään sitä auki, niin Luna uskalsi mennä. Loppurata meni hyvin, vaikka niistopersjätöstä taisi tulla pelkkä niisto (mikäli osaa termit. Joku fiksumpi saa korjata jos meni väärin :)) ja takaaleikkasin putkeen, mutta hyvin toimi niinkin ja tulipahan taas treenattua kisatilanteessa uusia ohjauksia :)

Toinen rata alkoi taas hyvin. Jännitin pussia, että uskaltaako nyt mennä ja uskalsi! Hienosti tuli omin avuin läpi, vaikkakin todella hitaasti. Pääasia kuitenkin että tuli. Nyt onnistuin myös tekemään sen niistopersjätön (ainakin suunnilleen :)) ja loppuradassa ei sitten mitään ollutkaan, eli hieno nolla tuli. Taitava Murmeli! <3 Tässä video tokasta radasta:

http://www.youtube.com/watch?v=T4ID1J2IFsQ&feature=youtu.be


Kaikkiaan Luna oli aivan mahtava. Alkuun mietin, että mitenköhän maltaa, kun tuolla oli kuitenkin eniten kisanomainen tilanne, kuin missään aiemmin käymissämme. Tuntui kuitenkin, että Luna keskittyi tällaisessa tilanteessa paremmin kuin "rennommissa" kisoissa. Lisäksi se ei varastanut lähdöissä ollenkaan, mitä etukäteen vähän pelkäsin. Ekalla radalla taisi nousta seisomaan, mutta tokalla ei edes noussut. Hieno tyttö! Kovasti tuli taas uskoa, että kyllä me niihin virallisiin ollaan kovaa vauhtia matkalla! Kiva oli myös tavata Soniaa ja Stellaa ja oli taas hauska havaita miten samanoloisia nuo tyttelit ovat :) Sunnuntaina suunnataan tuonne uudestaan Maiju Korhosen valmennukseen. Kuulemma ryhmämme koostuu neljästä minisheltistä ja yhdestä bordercolliesta! ;) Kivaa siis tiedossa!

Pari kuvaa tähän loppuun:

Väsynyt Vaava <3
Väsyneet isommat Vaavat <31 kommentti:

  1. Jep, ihan oikein meni termit ;) Ton videon saa muuten suoraan tähän blogin tekstiin vaikka onkin youtubessa, kun otat tuolta video-painikkeesta "youtube" ja etsit sieltä. En ole tosin ihan varma löyytykö se sieltä nyt kun se on piilotettu video, mutta mä olen ainakin saanut omat videoni sitä kautta. No eipä tuolla väliä, näkeehän sen videon noinkin :) Meillä oli ihan luksusta kun oli karkkia, hyvää seuraa, kiva rata ja vielä private-kuvaaja :D Onnea nollasta! Hienosti tsempattu ekalta radalta, etenkin tuo pussi-osuus! :) Hyvä te :)

    VastaaPoista