lauantai 2. helmikuuta 2013

Salon Epikset

Tänään suunnattiin Hannan ja korien kera Saloon epiksiin. Paikalla oli tosi paljon porukkaa. Luna otti tuttuun tapaan rennosti, eikä ollut menosta moksiskaan. Tavattiin myös blogituttuja, eli Ella ja Teppo, sekä Anna ja Luna. Oli kiva jutella ihan kasvokkain! :) Meidän Luna ei kyllä oikein perustanut Tepon ylitsevuotavista rakkaudenosoituksista ;)

Olin ilmoittautunut hyppy -ja agiradoille. Molemmille kahteen kertaan. Ensin oli vuorossa hyppäri ja rata näytti tältä:

Möllihyppäri
Aika simppeli ja lyhyt rata. Luna kuunteli jo ekalla radalla varsin hyvin, mutta koska varmistelin liikaa putkelta putkeen menossa ja otin liikaakin haltuun, niin meni ohi ja tuli putken väärinpäin. Muutoin ei mitään ongelmia. Toisella radalla sitten en yrittänyt ottaakaan haltuun, vaan käskytin vaan putkeen, niin johan meni. Tässä radalla oli myös tuo 7-8 aika samanlainen kuin keskiviikon treeneissä, vaikka tässä ei toki takaakiertoa tehty, mutta päätin kokeilla vähän samaan tapaan kiepauttaa vasemman kautta ja johan onnistui (huono selitys, mutta videolta näkyy :)) Toiselta radalta siis nolla. Aika olisi riittänyt toisen sijaan, mutta tässä luokassa emme voineet sijoittua, koska olemme kilpailleet jo ylemmässä luokassa eli "oikeissa"mölleissä :) Ja lisäksi ensimmäinen tulos jäi voimaan, joten emme olisi sijoittuneet muutenkaan :) Tässä video tuosta jälkimmäisestä radasta:


Sitten seurasi taas pitkähkö odottelu ennen agiradan alkua. Ehdimme hyvin käydä ulkona käppäilemässä. Agiradalle tuli uutena esteenä A ja rimat nostettiin. Tässä rata:

Mölliagi
Rata oli oikein kiva! Hieman mietin, että miten ehdin 12 hypyn jälkeen valssaamaan ja osoittautui, että huonosti ;) Tässä nimittäin olikin suurin ongelma. Ekalla radalla kaarros venyi "hieman" pitkäksi, mutta sain Lunan kuitenkin 13:sta, mutta 14:sta ei enää ihan ehditty. Luna meni sen ohi, josta vitonen. Olimme kuitenkin niin hyviä tästä huolimatta (tai muut vain paljon huonompia ;)) ja sijoituttiin tällä radalla kolmanneksi! :) Hieno Una! <3 Mentiin vielä toiseen kertaan rata ja saatiin taisteltua nolla! Sama kohta oli hankala, mutta nyt Luna haki upeasti tuon esteen, vaikka en meinannut millään saada siihen ohjausta onnistumaan. Tässä tuo nollarata:


Kaikkiaan päivä oli oikein hyvä. Luna keskittyi paremmin kuin koskaan aiemmin ja vauhtia oli aivan hirveästi! Lisäksi odotti lähdöissä ihan yhtä hyvin kuin treeneissä, eikä välittänyt yleisöstä ollenkaan. Hieno Likka! <3 Kiitos myös Hannalle ja poppoolle seurasta ja videoinneista! :) Kotimatkalla uni maistui ja kotiin päästyämme, nieti paineli makuuhuoneeseen punkkaan nukkumaan ja siellä se on edelleen ;) Meillä siis otetaan rennosti! Tästä on hyvä jatkaa treenejä ja kisoja :)

Niin ja käykääpä katsomassa Sentti & co - blogia. Siellä on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa koiralle hierontalahjakortin. Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hienosti te meette jo :) Tuutteko Turkuunkin epistelemään 14.2? :) PS: Voisit ottaa asetuksista nää varmennushommat pois niin olis helpompaa ja nopeempaa kommentoida ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvin alkaa neidillä olla jo malttia kuunnella ohjausta kovassakin vauhdissa :) En oo ihan varma vielä tullaanko. On sillon viikonloppunakin tiedossa niin paljon agia, kun lauantaina olis Lohjalla epikset ja vielä illalla Lunan kasvattajan järkkäämä agikoulutus. Saadan huippuvalmennusta, kun tämä valmentaja edusti Suomea MM-kisoissa tänä vuonna! :D Ja sitten on sunnuntainakin se Maiju Korhosen valmennus, joten täytyy kattoa mitä kaikkea mennään :) Yritän poistaa varmennukset, vaikka en ymmärrä näistä mitään ;)

   Poista
  2. Kukas valmentaja kyseessä? :) No tossa taitaakin olla aika paljon jo yhdelle viikonlopulle! Ei kannata liikaakaan treenata! :)

   Poista
  3. Pirjo on etunimi. Sukunimeä en tiedä :) Oon hyvin perehtyny ;)

   Poista