sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Treenit ja näyttely

Keskiviikon treenien rata näytti tältä:


Luna ei ollut oikein vireessä. Liekö johtunut siitä, että neiti aloitti juoksut. Se ei myöskään oikein tykkää tällaisista kieputusradoista kun ei saa mennä täysillä. En rupea analysoimaan radan kulkua erityisemmin, kun mikään ei ollut erityisen hyvää, mutta mainittakoon uutena opittuna ohjauksena viskileikkaus, joka tehtiin esteille 9 ja 19. Sen se hoksasi ihan mukavasti. Täytyy neidille jatkossa hieman helpottaa ratoja, että saataisiin vielä lisää vauhtia. Pari seuraavaa kertaa jää siis Lunan osalta väliin noiden juoksujen takia, joten Rossi pääsee tuuraamaan! Saas nähdä mitä siitä tulee, vai tuleeko mitään.

Viikko on muuten mennyt normaalisti lenkkeillen ja lauantaina käytiin Vaakkoissa pitkällä lenkillä Mariannen ja koiruuksien kanssa. Lauantaina ohjelmassa oli myös Rossin ja Lunan pesu tämän päivän näyttelyä varten. Pesu tuntui hävittävän Lunan loputkin karvat... ;)

Tänään suunnattiin siis vuoden ensimmäiseen näyttelyyn Lahteen. Odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla tuomarimuutoksen takia. Junnukoirat oli siis siirretty Nina Jangerilta Rainer Vuoriselle. Rossin vuoro oli ensin ja herra esiintyi aivan mallikkaasti ja tuloksena EH, johon olin todella tyytyväinen! Arvostelu oli myös aivan Rossin näköinen, joten paremmin ei olisi voinut mennä.

Sitten olikin Lunan vuoro. Neiti esiintyi hienosti! Vuorinen arvosteli koiran ollessa pöydällä, joten kuulin kaiken siinä samalla. Siinä vaiheessa kun mainitsi, ettei ole lainkaan parhaassa karvassaan, olin jo varma, että EH se sieltä tupsahtaa (mihin siis Vuorisen linjan tietäen en olisi ollut lainkaan pettynyt). Vielä liikkeet ja odoteltiin tuomiota. Ja ERI sieltä tuli! Tuli vielä erikseen sanomaan, että antaa ERIn, vaikka turkki ei ole parhaimmillaan, mutta uskoo, että siitä tulee upea. Siihen sitten totesin, että neiti on vielä niin nuori, että aikaa on vielä ja Vuorinen tähän totesi, että hän uskoo tähän koiraan! Vau! Tuollainen kommentti oli kyllä tosi hieno juttu! Kuten arvata saattaa, saimme kilpailuluokassa heti lämmintä kättä, mutta ei kyllä paljon harmittanut :) Molemmat arvostelut on lisätty arvostelusivulle.

Näyttelyn jälkeen suoritettiinkin sitten pieni mutka kotimatkalla. Siitä päivitystä myöhemmin :)


5 kommenttia:

 1. Hienostihan siellä sitten menikin <3

  VastaaPoista
 2. Aika pitkiä ratoja kyllä teette eli ratojen lyhentäminen vois olla ainakin hyvä idea ja useammin palkkaaminen niin pysyy vauhti yllä! Pääsittekö siihen Maiju Korhosen koulutukseen muuten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä yleensä meenkin noi radat lyhyissä pätkissä ja palkkaan väleissä, mutta nyt oli tota kieputusta vielä normaaliakin enemmän. En oo ilmoittautunu siihen koulutukseen. Kattelin, että pari paikkaa ois vielä vapaana. Pääsittekö te? :)

   Poista
  2. Joo laitoin heti sillon yöllä ilmottautumisen, eli päästiin kyllä :) Odotan niin että päästäis taas treenaamaan Stellankin kanssa! Toivottavasti te pääsette myös siihen :)

   Poista