lauantai 26. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Viikko onkin jo vierähtänyt edellisestä postauksesta. Ihmeitä ei ole tapahtunut, mutta jotain kuitenkin. Nala oli määrä steriloida tiistaina ja veinkin neidin Mevettiin sitä varten. Rauhoitettiin ja jäi sinne. Parikymmentä minuuttia myöhemmin eläinlääkäri soitti. Vakuutti kiireesti, että kaikki on ihan hyvin, mutta toimenpiteessä oli sellainen ongelma, että Nalalla olikin juoksu... Kyllä oli yllätys! Sillä on kokoikänsä ollut vähintään 10kk juoksu väli ja nyt edellisestä on kulunut se 6kk. Neiti on sitten Lunan juoksusta ottanut kipinän aloittaa omansa. Eli meillä juostaan sitten molempien voimin. Ja voitte kuvitella miten se vaikuttaa tuohon murrosikäiseen Rossiin.. ;) Herra on "hieman" sekaisin tytöistä. On tässä huomattu, että se osaa myös ulvoa... ;) Ja kolme viikkoa sitten se ei vielä nostanut jalkaa. Nyt nostaa. Ja joka risuun. Siitä on tullut mies! <3

Myös kennelliitosta tuli postia. Rossin viralliset lausunnot tulivat siis viimein. Tuloksena lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Ja on tainnut unohtaa päivittää myös toinen lääkärikäynti, missä tutkittiin polvet, silmät ja sydän. Niittenkin osalta tulokset upeat: polvet 0/0, silmät terveet muutamaa ylmääräistä ripseä lukuunottamatta ja sydän myös terve. Onnellisempi en voisi olla! :) Rossi on näin ollen virallisesti jalostuskelpoinen ja Herra onkin saatavilla jalostukseen terveystutkituille nartuille.

Muuten ollaankin sitten vaan lenkkeilty ja makoiltu. Lunalta jäi vielä tämän viikon ohjatut treenit väliin tuon juoksun takia, mutta ensi viikolla päästään taas. Toki toimettomana ei olla oltu, vaan on otettu treenin alle kepit ja keinu. Kepeille on alkanut löytyä ihan toisenlainen vauhti ja keinua tehdään ihan eri tavalla kuin on tehty. Josko se toisi lisää varmuutta sillekin esteelle.

Loppuun vielä parit kuvat tämänpäiväiseltä Vaakkoin lenkiltä, jossa oltiin taas Mariannen ja koirien kanssa.

Sekuntti kuvan ottamisen jälkeen Nelli oli poistunut paikalta ;)

"Siis pitääkö mun TON kaa poseerata?!"
"No okei, mut äkkii sitten"
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti