maanantai 14. elokuuta 2017

Näyttelykuulumiset

Ennen ja jälkeen Liettuan reissun on myös näytelty. 29.7 lähdettiin Zlatanin ja Vivan kanssa Poriin, jossa tuomarina irlantilainen Sean Delmar. Zlatan räjäytti pankin ollen ROP ja saaden CACIBin. Viva myös hienosti ERI2 SA.

Zlatan yksilöarvostelussa
kuva: Jessica Viskari
Menestys ei jäänyt tähän, sillä ryhmästäkin napsahti hienosti RYP-4 sijoitus!

Zlatan ryhmäkehässä
kuva: Hansu Hyttinen
Seuraavana päivänä suunnattiin sitten Helsinkiin Ramoksen, Zlatanin, Rudin ja Vivan kanssa. Tuomarina siellä argentiinalainen Gerardo Paolucci. Herra oli osoittautunut varsin tiukaksi ja oman linjansa tiukasti pitäväksi tuomariksi aiempinakin päivinä ja hieman jännitti että mitäköhän käy. No Ramos sitten miellytti niin paljon että voitti junioriluokan kera SAn!

kuva: Satu Tuominen

kuva: Satu Tuominen

Muita luokkia seuratessa kävi ilmi että vahva ja mieluiten jenkki pitää olla. Näin ollen tein päätöksen etten vie Zlatania kehään lainkaan. Sievänä täysbrittinä olisi voinut vaikka Hn saada. Eihän se nyt olisi mikään maailmanloppu ollut, mutta tiesin että harmittaisi itseä, joten parempi näin. Rudin vein kehään ja juuri pöydälle nostaessani huomasin sen siristävän toista silmää kummallisesti. (Syyksi paljastui myöhemmin haavauma sarveiskalvossa, nyt silmä on täysin parantunut :)) No tämä sitten häiritsi tuomaria paljon ja Rudille siitä hyvästä H, kun silmät olivat erikokoiset. Tämä siis ainoa syy arvosanalle, näin oli tuomari erikseen sanonut ja arvostelustakin kävi ilmi että muuten piti todella paljon.

kuva: Satu Tuominen

kuva: Satu Tuominen
PU-kehässä tapahtui sitten kummia ja Ramos meni ja voitti urokset! Näin ollen kolmas SERT napsahti pojulle. Harmillisesti ikää ei vielä riittävästi nuoriin, joten CACIB jäi saamatta, mutta upea tulos silti :)

kuva: Satu Tuominen

kuva: Satu Tuominen
 Tuomari tykkäsi Vivasta myös, tulos ERI4 :)

kuva: Satu Tuominen

kuva: Satu Tuominen
Sitten käväistiin vielä ROP kehässä, jossa odotetusti Ramos oli VSP, tuomari kun oli jo edellisenä päivänä kertonut ettei tee junnukoirasta roppia koskaan :D Täällä palkittiin myös ROP-juniori ja myös siinä kisassa Ramos oli VSP. Onneksi, sillä poju oli aivan näännyksissä lämmössä ja emme olisi missään nimessä jääneet ryhmiin, joten hyvä että meni näin päin :)

ROP Vicway Milion Dollar Baby
VSP Guzzi Z Heřmanova Dvora
kuva: Satu Tuominen
Myös viime viikonloppuna pyörähdettiin Zlatanin kanssa kehässä. Tällä kertaa Turussa, jossa tuomarin britti, nykyisin kyproslaistunut Shaun Watson. Ei ollut Zlatan ihan supermieleinen herralle, mutta tulos silti hieno ERI2 SA PU3. Erityistä huvitusta aiheutti kyllä arvostelussa olleet moitteet Zlatanin liikkeistä :D Mitä virheitä tuossa pojassa onkin niin liikkeet on sillä aivan huikeat! :)

kuva: Satu Tuominen

kuva: Sirpa Saari
Kiara palasi myös kotiin mammalomaltaan. Kovin oli onnellinen kun kotiin pääsi. Hyvin se on myös pentueen rasituksista toipunut, vaikka ymmärrettävästi paikat on aivan jumissa. Fyssarilla käydään nyt useampaan kertaa tiheämmin että saadaan paikat taas kuntoon :)

Pikkutyttöset kasvavat myös kohisten. Niilalla hampaiden vaihto kiihkeimmillään ja torstaina ohjelmassa on maitokulmurien poisto. Valitettavasti nämä ovat vieläpä alakulmurit jotka eivät kaikista vippaskonsteista huolimatta liiku mihinkään ja uudet ovat jo hyvän matkaa kasvaneet, joten enää ei voi odotella pidempään. Harmillisesti vain yläkulmurit eivät vielä ole puhjenneet, joten yläpuolen maitokulmureita ei voida poistaa samalla kertaa. Savalla on vaihtuneet etuhampaat ja pikkuhiljaa aletaan odotella senkin kulmurien vaihtumista. Zomalla vielä tulossa kaikki tämä :)

Zoma 10,5vkoa n.24cm

Sava 4kk n. 30cm

Niila 5kk ja 1 vko n. 32cm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti