tiistai 6. tammikuuta 2015

VIHDOIN!!!

Vivan juoksu alkoi tänään! On sitä jo kaksi kuukautta odotettukin! Nyt odotellaan tärppejä ja sitten astutellaan. Jos kaikki menee suunnitellusti, niin maaliskuun puolivälin jälkeen meillä olisi sitten pentuja! :) Viva tullaan kaksoisastuttamaan ja paljastan sulhot kunhan astutus on onnistuneesti tehty :) Sitä ennen ehtii Vivakin pyörähtää vielä tulevana viikonloppuna Virossa näyttelykehässä :)

Viva Riihimäellä 18.5.2014
Lunan kanssa kisattiin tänään Ojangossa kaksi agilityrataa. Ekalta radalta ihan mukava nolla, sija 5. Keppien etsimiseen meni se ratkaiseva sekuntti ylimääräistä, joka olisi siihen viimeiseen sertiin vaadittu. Mutta hienon juoksupuomin neiti teki tällä radalla!
Toisella radalla onnistuin sitten törkkäämään heti alussa kepeille väärin sisään ja hetkeä myöhemmin hylly tuli kun takaakiertolähetys uupui. Loppurata oli hieno ja tällä radalla pysähdyttiin puomilla! :) Nyt taukoillaan agista lisää ainakin loppuviikko :) Huomenna meillä on Marin aika ja sinne Lunan lisäksi pääsee mukaan Kiara, joka teloi oikean etutassun reunimmaisen kynnen eilen. Kynsinauha siis repesi himan irti kynnestä ja on ontunut sitä melko voimakkaasti, mutta nyt illalla ontui jo aivan selkeästi vähemmän! :) Jospa selvittäisiin tästäkin säikähdyksellä :)

Viikonloppuna siis suuntana Viro ja sinne lähtevät mukaan Luna, Rossi, Rudi ja Viva. Vain Vivalla on jotain varsinaista saatavaa tuolta, nimittäin se yksi serti mikä valioisi sen sekä Suomeen, että Viroon, mutta en siihen oikein jaksa uskoa, koska neiti on edelleen hyvin niukassa turkissa. Hauskaa lähdetään siis pitämään ilman mitään tavoitteita! .9

1 kommentti:

  1. Tsemppiä reissuun! :)

    Heitän sua haasteella: http://cardiwes.blogspot.fi/2015/01/josko-nyt-taman-kerran.html

    VastaaPoista